MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmassa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Uuteen kuukausittain julkaistavaan ohjelmaan kutsutaan moottoripyöräalalta vieras, jonka kanssa käydään keskustellen läpi ajankohtaisia asioita. Ohjelma sisältää paljon tärkeää asiaa ja mielenkiintoisia näkökulmia, joita kerrotaan rennon viihteellisesti. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on intohimoinen motoristi Aleksi Halen. Jaksossa keskustellaan moottoripyöräkisoista, uusista malleista ja tapahtumista yleensä. Moottoripyöräilyyn liittyvät tapahtumat esittelee Miss MP Iida Latvala. Ohjelmassa nähdään myös hulluja videoita.

”Rakkaudesta lajiin ja moottoripyöräilyalan hyväksi tässä tehdään kovasti töitä”, kertoo Niko Kantola. ”Haluamme pitää moottoripyöräilyn ja uudet mallit sekä kaikki moottoripyöräilyyn liittyvät kokemukset motoristien mielessä läpi vuoden, muulloinkin kuin MP-messujen aikana. Tahdomme tarjota moottoripyöräilijöille uusia virikkeitä ja tietoa, jotka innostavat ajamaan entistä enemmän. ”

MP Pää pyörällä -ohjelmat julkaistaan MP-messujen sivuilla kerran kuukaudessa. Sieltä löytyy myös linkit kaikkiin MP Pää pyörällä -podcasteihin.