Brembo kertoi uusivansa kaikkien jälkimarkkinajarrupalasarjojensa kitkapinnat vuoteen kiitos ostamansa jarrupalavalmistaja SBS Frictionin.

Brembo esitteli samalla tukun uusia tuotteita aloittamalla kokonaisesta Harley-Davidsonin uuteen Sportster S -malliin suunnitellusta jarrujärjestelmästä. Uudet komponentit heijastavat Brembon tavaramerkkejä; suorituskykyä, keveyttä ja tyyliä.

Supersport-jarrulevy.

Supersport-jarrulevy. Kuuluu Brembon Upgrade-ohjelmaan.

Harrastajia varten Brembon on kehittänyt päivitysohjelman, joka käyttää uniikkia kieltä ja tyyliä ohjaamaan motoristeja päivittämään jarrujärjestelmänsä parhaiten sopiviin jarrukomponentteihin ja siten saavuttamaan parhaat ratkaisut ajoneuvoilleen.

RC Corsacorta täydellisenä. Kuuluu Brembon Upgrade-ohjelmaan.

RC Corsacorta täydellisenä. Kuuluu Brembon Upgrade-ohjelmaan.

Ne neljä tuotelinjaa, joista valita Brembon Upgrade päivityssarjoista ovat Custom, Road, Offroad ja Racing. Nämä optiot takaavat laajalti ratkaisuja, jotka kykenevät täyttämään niiden henkilöiden tarpeet, jotka pyrkivät sporttisempaan suorituskykyyn, parempaan turvallisuuteen tai vain yksinkertaisesti antamaan omille ajoneuvoilleen uniikin ja persoonallisen tyylin.

GP4-RS-satulat.

GP4-RS-satulat kuuluvat niinikään Brembon Upgrade-ohjelmaan.

Nuorille motoristeille on tarjolla uusi GP4-Mini-jarrusatula, joka on suunniteltu erityisesti ratakäyttöön tuleville kisakuskeille, jotka havittelevat kansainvälisille radoille.

Minimoto varustettuna Brembon GP4-Minilla.

Minimoto varustettuna Brembon GP4-Minilla.

GP4-Mini on osa GP4-tuoteperhettä, jarrusatuloista, joitten parhaimmistoa käytetään MotoGP:ssä, ja johon kuuluvat esimerkiksi Brembon GP4-RS monobloc -satula, GP4-RR monobloc satula, ja vain kisakäyttöön tarkoitetut GP4-RX ja GP4-MS.

Minimoto varustettuna Brembon GP4-Minillä.

Minimoto varustettuna Brembon GP4-Minillä.

Lisäksi Brembo julkisti 60-vuotisjuhliensa kunniaksi viime toukokuussa uuden G Sessanta jarrusatulan, joka sai innoituksensa yrityksen valmistamasta ensimmäisestä jarrusatulasta ja näyttää suuntaa tulevaisuuden liikkuvuudelle. 

Brembon uusi Sessanta G.

Brembon uusi Sessanta G jarrusatula.

Tänään EICMA:ssa yritys esitteli tuotetta käytännössä. Lisäksi sen esittelemät innovaatiot vahvistavat käsitystä sen tehtävästä olla ratkaisujen tuottaja vaativien ja kestävän kehityksen mukaisten jarrujärjestelmien toimittajana.

Aiheesta aiemmin:

Kaikki Milanon EICMA 2021 -moottoripyörämessujen juttumme löydät täältä

Brembo osti SBS:n moottoripyöräpuolen jarruosien valmistuksen

Brembo osti espanjalaisen jarrujärjestelmien valmistajan J. Juanin 73 miljoonalla eurolla

Brembolta värivaloin varustetut uudet G Sessanta jarrukaliiperit moottoripyöriin

M10 RS -vanteet.

Myös M10 RS -vanteet kuuluvat Brembon Upgrade-ohjelmaan.