Duell Oyj on yksi johtavista powersports-tuotteiden jakelijoista Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla ja sen toiminta kasvaa nopeasti muualla Euroopassa. Duellin maahantuontivalikoimaan kuuluu yli 290 tunnettua tuotemerkkiä ja nyt yhtiö on solminut merkittävän jakelusopimuksen maailmanlaajuisesti tunnetun Michelinin kanssa. Duellin Suomen, Ruotsin ja Tanskan maahantuontivalikoima täydentyy Michelinin moottoripyörä- ja skootterirenkailla joulukuusta 2021 alkaen.

Ranskalainen Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista, joka työllistää kansainvälisesti yli 115 000 työntekijää. Michelinin huippulaatuisissa renkaissa yhdistyvät testatut kumiseokset, rengasrungot sekä patentoidut ratkaisut. Yritys on sitoutunut vahvasti myös moottoriurheiluun, jonka ansiosta uusia rengasratkaisuja voidaan testata, innovoida ja kehittää äärimmäisissäkin olosuhteissa.

”Olen erittäin iloinen, että saamme legendaarisen Michelinin tuotevalikoimaamme. Kulunut vuosi on ollut hyvin merkittävä yrityksemme kasvun ja kehityksen osalta. Olemme juuri listautuneet pörssiin ja sopimus Michelinin kanssa on erinomainen jatkumo menestystarinallemme. Meillä on hyvin kattava brändivalikoima jo ennestään ja Michelin vie sen jälleen uudelle tasolle, Duell Oyj:n toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä totesi.

“Odotamme innolla yhteistyötä Duellin kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Uskomme vahvasti, että Duellin merkittävä asema moottoripyörä- ja skootterituotteiden kattavana jakelijana on hyödyksi Michelinille ja nyt alkava yhteistyömme täydentää myös hyvin jo olemassa olevia kumppanuuksiamme näillä kolmella markkina-alueella”, sanoo Michelin Nordicsin Two Wheel Manager Helena Markgren

Aiheesta aiemmin:

Duell listautuu pörssiin – Pohjoismaiden suurin alan tukkuri haluaa markkinajohtajaksi Euroopassa

Suomalainen Duell Bike-Center laajentaa isolla yrityskaupalla toimintaansa Ranskan suurille mp- ja polkupyörämarkkinoille

Suomalainen mp-varusteiden maahantuoja ja valmistaja Duell vahvistaa asemiaan Euroopassa

Duell Bike-Center osti tunnetut ruotsalaiset Halvarssons ja Lindstrands -tuotemerkit