Moottoripyörän kypärän sisällä on turvallista liikkua myös koronatilanteessa, ja motoristi on turvaetäisyydellä kypäröineen aina toisesta pyörillä liikuttaessa. Jos saman perheen jäsen on takatarikalla, niin sekään ei vielä tilannetta hetkauta.

Moottoripyörä on myös mahdollistanut matkailun kotimaassa. Teitä, olivatpa ne sitten asvalttisia tai sora- tai hiekkateitä tai polkuja riittää ja samoin loputtoman kauniita maisemia. Tuntuu, että moni on löytänyt viimeisen parin kesän aikana kotimaanmoottoripyöräilyn aivan uudellen, ja myös yllättynyt siitä, miten paljon näkemistä alueeltaan varsin laajassa Suomenmaassamme on.

Rajojen lopullista aukenemista ensi vuoden puolella ei tässä tilanteessa pysty ennakoimaan, kun vaikuttaa enemmän siltä, että Euroopan maat olisivat kiristämässä rajoituksia vuoden vaihteen jälkeen.

Uskotaan nyt kuitenkin ja luotetaan tulevaan. Vanha viisaus "tämäkin päättyy joskus", pätee varmaan myös koronavirukseen. 

Sitä odotellessa ei suinkaan levätä laakereilla, vaan ajetaan moottoripyörällä niin paljon kuin sielu, kukkaro ja ajankäyttö sietävät, ja nautitaan mainion kaksi- tai kolmipyöräisen kaverimme mielettömän hienoista ominaisuuksista yksin, kaksin tai isommassakin porukassa!

Eikös?

Toivotamme erinomaisen hauskaa, hienoa ja moottoripyöräkeskeistä Itsenäisyyspäivää kaikille lukijoillemme sekä tietenkin kaikille suomalaisille ja Suomen mielisille!

Toimitus