Pariisi on Ile-de-Francen alueen pääkaupunki, ja sen alueella asuu Wikipedian mukaan noin 2,2 miljoonaa henkilöä ja koko Ile-de-Francen alueella yhteensä noin 11,9 miljoonaa henkilöä. Se on reilusti kaksi kertaa Suomen väkiluvun verran huomattavasti pienemmällä alueella.

Pariisi on väkiluvultaan Euroopan unionin suurin metropolialue ja maailman 30 suurimman joukossa.

La Galerie by Ducati.

La Galerie by Ducati sisältä.

Lisäksi Pariisi tunnetaan muodin ja cooliuden ylellisenä mekkana, joten ei ole kovin suuri ihme, että Ducati valitsi sen ensimmäisen popup-myymälänsä sijoituspaikalksi. 

Pariisiin avattu "La Galerie by Ducati" -popup-kauppa on kokonaan omistettu Multistrada V4 -mallille. Myymälä on perustettu eräälle Pariisin historiallisesti kuuluisimmille historiallisen keskustan alueille ja se on avoinna 17. joulukuuta 2021 ja 15. tammikuuta 2022 välisen ajan.

"La Galerie by Ducati" sijaitsee osoitteessa osoitteessa 32, Place de la Madeleine'ssa 8. piirikunnassa.

Kauppa on omistettu matkailulle sekä tietenkin seikkailulle.

Taidegalleriamaiset vaikutteet korostuvat La Galerie by Ducatissa.

Taidegalleriamaiset vaikutteet korostuvat La Galerie by Ducatissa.

Ducatin markkinointi- ja viestintäjohtaja Patrizia Cianetti kertookin, että popup-kokeilu ilmaisee valmistajan halua kokeilla uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa faniensa kanssa sekä luoda enemmän tilaisuuksia tavata yleisöä.

Itse myymälä laajentaa perinteisen liikkeen statusta hakemalla vaikutteita taidegallerioista. Tavoitteena ei ole saada Ducatistejä haaveilemaan, vaan myös valmistella heitä seuraavaa seikkailuaan varten.

Pyörien ja varusteiden lisäksi näyttely tuo myös esille miehiä ja naisia, jotka jakavat matkansa ja osaamisensa matkaamisen taidossa katsojille ja kävijöille.

La Galerie by Ducati ulkoa.

La Galerie by Ducati ulkoa.