Pieni äänen vääristely ei tietenkään tee elokuvasta hyvää tai huonoa. Äänien muokkaaminen ja kokonaisten omanlaistensa äänimaailmojen luominen osaksi elokuvan ydintä on normaali osa tämän päivän elokuvatuotantoja.

The 355 -elokuvan trailerissa näemme Diane Krugerin esittämän "Marie Schmidtin" yrittävän paeta. Hän törmää kadulla moottoripyöräilijään, joka kaatuu ja reipas nainen ottaa sähkömoottorisen Super Socon itselleen jatkaakseen takaa-ajoa. Mutta Jessica Chastain "Macen" roolissa ampuu häntä pistoolilla ja hän kaatuu. Draamaa, draamaa, mutta erikoista on polttomoottoripyörän äänen käyttö sähköprätkän äänenä.

Tilanne päällä: Diane Kruger alias 'Marie Schmidt' hankkimassa pakopyörää.

Tilanne päällä: Diane Kruger alias 'Marie Schmidt' hankkimassa pakopyörää.

Visordown pohtii "oikean" moottoripyörän äänen käytön syytä, ja ehdottaa syynä olevan sen, että kun näemme moottoripyörän, odotamme automaattisesti kuulevamme bensamoottorin äänen. Jos pyörä vain hyrisisi hiljaa, pakoonlähtö ja pyörä itsessään eivät olisi niin vakuuttavia kuin nyt.

Tilanne ehkä muuttuu siinä vaiheessa, kun sähköpyöriä on enemmän kuin bensamoottorisia, mutta silti olisimme pärjänneet sähköpyörän äänelläkin. Vai mitä mieltä olette?

Voit katsoa oheisen trailerin myös täällä. Pakoretki Super Socolla alkaa noin 41 sekunnin kohdalta.