Tamperelainen toimitilarakentaja Meijou Oy rakentaa J&J Loukolle uuden ja konseptinmukaisen BRP-myymälän Pirkkalaan. Rakennus valmistajan tehdään viimeisimpien ohjeiden mukaisesti ja suunnittelussa käytetään BRP:n suunnittelutoimistoa (Optima design). Rakennukseen tulee myymälä, asiakastila ja korjaamo. Tilaa on yhteensä n. 2000 m2 . Rakennus on valmis syksyllä 2022.

”Olemme iloisia siitä, että verkostomme sisältä löytyi kasvu- ja kehityshaluinen jälleenmyyjä, joka haluaa panostaa Pirkanmaan kasvavaan markkina-alueeseen. Myymäläinvestointi on merkittävä parannus asiakaskokemukseen ja myös Suomen verkostostrategian kannalta”, kertoo BRP Finland Oy:n myyntipäällikkö Jari Turunen.

”Pitkä ja hyvä yhteistyö BRP:n kanssa on tuonut meille hienoja asiakassuhteita ja yrityksenä haemme nyt seuraavaa askelta. On todella upeaa lähteä tekemään uutta myymälää Tampereelle Pohjanmaalla jo neljättä vuosikymmentä toimineiden rinnalle. Tampere on meidän perheyrityksen historian isoimpia askeleita, jotka on mahtava ottaa yhdessä BRP:n laatumerkkien kanssa”, toteaa kauppias Juji Loukko.

Loukko edustaa Tampereella BRP:tä, Husqvarnaa, GAS GASia ja Duellia.