Ducati Horizon V2, avattava hiilikuitukypärä.

Ducati Horizon V2, avattava hiilikuitukypärä.

Horizon V2 -kypärä on Ducatin kehittämä ja sen grafiikat on suunnitellut Drudi Performance. Kypärä on avattava, joten sen voi muuntaa umpikypärästä avokypäräksi avaamalla leukaosan lukituksen ja nostamalla sen ylös. 

Kypärän uloin kuori on valmistettu hiilikuidusta vahvistettuna aramidilla ja lasikuidulla, minkä ansiosta se on vahva ja kevyt.

Sisäpehmusteessa on lämpöä sääteleviä aktiivisia hiilikuituja, jotka parantavat mukavuutta, kun taas sisäkuoren polystyreeni absorboi ja hajauttaa iskun kineettistä energiaa. 

Ducati Horizon V2, avattava hiilikuitukypärä. Sisäpuoli.

Ducati Horizon V2, avattava hiilikuitukypärä. Sisäpuoli.

Huomiota on myös kiinnitetty turvallisuuden lisäksi moderniin ja rohkeaan lookiin uudella graafisella designilla.

Silmäaukko mahdollistaa ultraleveiden suojalasien ja visiirin käytön, mikä mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös silmälasien kanssa. 

Mukanatuleva aurinkovisiiri takaa suojan uv-ssäteilyltä aina 400 nanometriin asti.

Ducati Atacama 2, tekninen ajoasu.

Ducati Atacama 2, tekninen ajoasu.

Horizon V2 kypärä on suunniteltu ja hyväksytty käytettäväksi N-Com B 902X kypäräpuhelinjärjestelmän kanssa. Se mahdollistaa matkapuhelimeen vastaamisen ja eri toimintoja bluetoothin kautta, myös äänikomennoin. Kypäräpuhelin itsessään on varustettu ryhmäpuhelintoiminnoilla.

Myös Ducatin ajoasukokoelmassa on uusia touring-varusteita: Tour C4 ja Atacama C2 takki- ja housuyhdistelmät.

Kypärä ja varusteet ovat saatavilla Ducatin jälleenmyyjäverkostosta per heti ainakin Italiassa ja lisäksi hankittavissa Ducatin verkkokaupasta.

Ducati Tour C4, tekninen ajoasu.

Ducati Tour C4, tekninen ajoasu.