Husqvarna Svartpilen 125

Husqvarna Svartpilen 125 vuosimallia 2022.

Husqvarna Svartpilen 125 vuosimallia 2022.

Husqvarna Svartpilen 125 on varustettu samanmerkkisin korkealaatuisin komponentein kuin suurikokoisemmat sisarmallinsa: WP:n jousitus, ByBren jarrukomponentit ja Boschin ABS:t. Polttoaineen ruiskutuksella varustettu 125-kuutioinen moottori täyttää Euro 5 -normit ja pyörä on kevyt sekä kompakti. Jos tyyli istuu silmään, niin kulkine sopii hyvin motoristintaivaltaan aloittelevalle A1-korttilaiselle.

Husqvarna Svartpilen 401 

Husqvarna Svartpilen 401 vuosimallia 2022.

Husqvarna Svartpilen 401 vuosimallia 2022.

Husqvarna Svartpilen 401 on puolestaan karumman ja scramblerimman näköinen versio modernista katunakusta. Se sopii myös kaupunkien ulkopuolisilla teillä ajettavaksi. Euro 5 -normit täyttävä 373 cm3 moottori on sama kuin sisarmalli Vitpilen 401:ssä, ja tuottaa 44 hv tehon.

Terästrellisrunko, luokassaan kevyt paino ja WP Apex -jousitus takaavat hyvän käsiteltävyyden. Jarrut ovat ByBrakesin, ABS Boschin ja pyörässä on myös molempiin suuntiin toimiva vaihtoavustin, mikä varmistaa kytkimettömät vaihdot.

Ensiasennusrenkaat ovat Pirellin Scorpion Rally STR:t, jotka tarjoavat pitoa asvaltin ulkopuolellakin. Tyyliin kuuluu pinnavanteet.

Husqvarna Vitpilen 401

Husqvarna Vitpilen 401 vuosimallia 2022.

Husqvarna Vitpilen 401 vuosimallia 2022.

Husqvarna Vitpilen 401:n tekniset tiedot ovat olennaisilta osiltaan samat samankokoisen Svartpilenin kanssa: WP:n Apex-jousitus, sama 44 hv moottori, ByBrakesin jarrut ja Boschin ABS sekä vaihtoavustin. Malli istuu kuitenkin vielä selkeämmin urbaaniin ympäristöön, mistä kertoo selkeä katurengastuskin.

Malliston tekniset kohokohdat:

  • - Uudet grafiikat korostavat proggressiivista suunnittelua
  • - Euro 5 -moottorit
  • - Vahva teräsputkitrellisrunko
  • - Yksisylinterinen moottori
  • - Vaihtoavustin, 401-mallit
  • - Led-ajo- ja perävalot
  • - Kevyt ja hyvä käsiteltävyys

Pyöriin on tarjolla Husqvarna Motorcycles Technical Accessories -lisävarustevalikoima, joiden avulla voit varustella pyöräsi sopimaan omiin tarpeisiisi. Lisäksi Husqvarna Apparel -mallisto tarjoaa tyyliin sopivia ajovarusteita.

2022 Vitpilen ja Svartpilen-mallit ovat nyt saatavilla valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä.