Sébastien Loebista kertoo jotain se, että mies oli hädintuskin ehtinyt tämän vuoden Dakar Rallyn kakkosena maaliin, kun hän jo tuli, näki ja voitti Monte Carlo -rallin. Mies on 47-vuotias, mutta vauhti on siis tallella.

Rallin ja Dakarin lisäksi mies on osallistunut myös World Touring Car Championshipiin, Pikes Peakiin, Rallye Crossiin ja Xtreme E -sarjaan. Olennaista on, että miehen osaaminen on todistettu myös näissä lajeissa.

Harvempi kuitenkaan tietää, että miehen rakkaus moottoriurheiluun syntyi mopedin selässä. Hän on testannut moottoripyörällä ajo-osaamistaan myös radalla ja endurokisoissa.

Yhteistyö Indianin ja Loebin välillä sinetöi molempien mielenkiinnon löytämiseen, haluun kilpailla sekä innosta kokeilla äärimmäisiä rajoja, todetaan valmistajan tiedotteessa. 

– Olemme iloisia yhteistyöstä Sébastien Loebin kanssa, joka on karismaattinen ja lahjakas persoonallisuus. Tapaamisemme aikana selvisi, että hän on todellinen entusiasti, ensisijaisesti tietysti autojen suhteen, mutta myös kaksipyöräisten, erityisesti moottoripyörien, joilla on luonnetta, kuten FTR:llä. Tähän kumppanuuteen FTR on luonnollinen valinta. Se on pyörä, jonka tyyli ja suorituskyky ovat ainutlaatuiset; kaikkea mitä Sébastien on etsinyt tulevalta moottoripyörältään, totesi Indianin Ranskan maajohtaja Pierre Audoin.

FTR R Carbon sopii hyvin työajoon viikolla ja myös vapaa-ajan viettoon viikonloppuna. Pyörä on helposti tunnistettava, ja kuljettaja nauttii vääntävästä moottorista, hyvästä käsiteltävyydestä sekä ensiluokkaisista osista, kuten Öhlinsin jousituksesta ja Brembon jarruista.

– Olen hyvin onnellinen yhteistyöstä Indianin kanssa. Minua nähdään useammin ohjauspyörän kuin stongan takana, mutta olen aina ajanut moottoripyörällä kokeakseni erilaisia tunteita. Rakastan moottoripyörällä ajamista aina kun minulla on mahdollisuus, tapahtui se sitten radalla tai tiellä, ja FTR:llä on ne välttämättömät ominaisuudet, joiden avulla voin pitää hauskaa missä tahansa. Moottoripyörän lisäksi Indian Motorcyclesin henki ja avoimuus sekä alkuperäisyys sopivat minulle hyvin, Sébastien Loeb pohtii.