Peetu Juupaluoma oli lopulta todella ylivoimainen luokassaan voittaen sen yli neljän minuutin erolla. Yleiskilpailussa Jämsän seudun moottorikerhon kuljettaja oli toinen häviten reilu kuusi minuuttia päivän yleiskilpailun voittaneelle seurakaveri Eemil Pohjolalle. Yleiskilpailun kolmas tänään oli Salpausselän moottorikerhon Antti Hänninen, joka hävisi Juupaluomalle tänään 17 sekuntia.

– Ihan kohtuullinen päivä ja ajo kulki hyvin kokopäivän. Toisella pätkällä kaaduin ja siinä hävisin jonkin verran aikaa. Reitti parantui toiselle kierrokselle huomattavasti ja se teki ajosta vielä parempaa, A2-luokan voittanut Peetu Juupaluoma kertoi.

Lauantaina Mäntäsälässä ajettiin myös historian ensimmäinen naisten enduron SM-osakilpailu, jonka voittoon ajoi hienosti Kytönen Motorsportin Viivi-Maria Mäkinen. Hän oli Juupaluoman tapaan ylivoimainen luokassaan, kun eroa voittajan ja kakkosen välille syntyi päivän aikana hieman yli viisi minuuttia.

– Todella hyvä päivä ja rentoa hyvää ajoa joka pätkällä. Itselle sopii tuollainen pöperö spoori, kaikille pätkille myös pohjat ajanut Viivi Mäkinen kertoi.

Tiimin nuoriso-osaston Niko Puotsaari ei löytänyt tänään parasta vauhtiaan ja oli nuorten U20-luokassa kolmas jääden voitosta lähes kuusi minuuttia.

– Kaksi ensimmäistä pätkää meni ihan vihkoon, mutta sen jälkeen alkoi kulkemaan ihan kohtuullisen hyvin ja ajo tuntui hyvältä. Jostain pitäisi silti saada vielä lisää vauhtia, että pysyisi junnujen kärjen perässä, Puotsaari kertoi.

Cross-countryn hallitseva Suomen mestari Roni Salin oli tänään ajonsa kanssa suurissa vaikeuksissa jääden A3-luokassa sijalle 13.

– Erittäin haastava päivä varsinkin ensimmäinen kierros oli todella tuskallista ja vaikeaa ajaa tuollaista pöperöspooria. Toisella kierroksella parani ja tuli ihan kohtuullisia aikojakin jo, mutta heikko tulos. Ei oikein muuta sanottavaa, pettynyt Salin kertoi päivän jälkeen.