Seinäjoella jaetaan SM-pisteitä Junior-, A250- ja A450 -luokissa siten, että luokissa ajetaan päivän aikana kaksi erillistä lähtöä. Suomen Cup- sijoituksista kisataan konkarien Master-luokassa, sekä 125-luokassa. Kansallisissa B250- ja B450-luokissa kerätään pisteitä A-luokkaan ja näin suomenmestaruuskamppailuhin nousemiseksi.

Mestaruuksia viime vuodelta kotiradallaan puolustavat A450-luokassa Mikko Koskinen ja A250-luokan 16-vuotias mestari Ossi Rantala. Isä Janne Rantala voitti viime vuonna Master-luokan mestaruuden, mutta ajaa jälleen lauantaina A450-luokassa. Seinäjoen avauskisassa jaetaan ensimmäistä kertaa jääradan SM-pisteitä Junior-luokan kilpailijoille, joita kilpailuun on ilmoittautunut 13 kappaletta.

Perinteinen ja vauhdikas talviurheilulaji tarjoaa nähtävää paikan päällä ja varikkoalueella on mahdollista jälleen tutustua kuljettajiin, kalustoon, sekä moottoripyöräurheilutoimintaan. Harjoitukset alkavat 09.30 ja kilpailulähdöt 12.00. Seinäjoen SM-osakilpailu striimataan myös MJP-Eventsin toimesta YouTubeen.

Lisätietoja: Facebookissa Seinäjoen moottorikerho ry, SM Jäärata ja MJP-Events