– On mukava avata kausi jälleen kilpailujen osalta ja varsinkin nyt, kun treenit ovat menneet todella hyvin. Olen kerran aikaisemmin ajanut täällä Italian mestikan kaksi vuotta sitten. Pätkät ovat sellaisia perinteisiä Italian enduropätkiä eikä niin kauheesti omaan mieleen paitsi crossitesti, mikä ajetaan tuossa rannalla. Tavoitteena on kuitenkin saada tästä hyvä avaus kaudelle ja muutenkin kauden aikana vakiinnuttaa paikkaa viidentoista parhaan joukkoon näissä Italian mestaruussarjan kilpailuissa, Kytönen kertoi torstaina Italiasta.

Italian mestaruussarjan osakilpailuissa ulkomaalaiset kuljettajat ajavat ainoastaan yleiskilpailun tuloksista eivätkä pääse osallistumaan luokkakohtaisiin tuloksiin. Sanremon viikonloppu pyörähtää käyntiin perjantaina iltana ajettavalla prologilla, mikä ajetaan pimeässä valoilla.

– Sain Suomesta tänne kypärävalot eilen, mutta en ole koittanut niitä, että mihin ne sojottaa. Prologi ajetaan crossitestinä tuossa rannalla ja vauhti on aika kova, niin saisi valot näyttää aika ylös, Kytönen tuumi.