BRP Inc ilmoitti eilen perjantaina, että Can-Am tekee paluun moottoripyöräjuurilleen täysin sähköisllä versioilla.  Can-Am-brändin 50 vuotistaivalta juhlistaakseen yritys julkistaa kokonaisen sähköisten kaksipyöräisten moottoripyörien malliston.

– Kun koko moottoripyöräteollisuus suuntaa kohti sähköistymistä, näimme mahdollisuuden elvyttää moottoripyöräperimämme ja palata markkinoille. Uusi tuotekategoria on äärimmäisen tärkeä meille ja olemme innoissamme siitä, että Can-Am-moottoripyörät ovat ensimmäisiä EV-malleja BRP:n kuluttajille suunnatussa sähköisessä mallistossa. Monilla meistä on hienoja muistoja ajamisesta varhaisilla offroad-malleillamme, ja nyt katsomme eteenpäin rakentaaksemme Can-Am-brändin rikkaalle historialle inspiroidaksemme ja vaikuttaaksemme uutta motoristien ja sähköajoneuvoista innostuneiden sukupolvea, totesi BRP:n pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja José Boisjoli.

Ensimmäinen Can-Am -moottoripyörä esiteltiin 1973, ja se valloitti heti motocross- ja enduroradat. Välitön menestys nosti brändin ikoniseen statukseen alun alkaen. Puoli vuosisataa myöhemmin uudet tuotteet on kehitetty monet erilaiset kuljettajat mielessä, erityisesti he, jotka etsivät seikkailua, avoimen tien jännitystä, kaipaavat rauhallista ajoa maaseudulla tai haluavat kokea kaupunkien katuja.

Kuljettajat voivat odottaa näiden huippumodernien Can-Am-moottoripyörien olevan täydellisiä päivittäiseen työajoon ja samalla brändin perimän mukaisesti sopivan myös perinteiseen ja offroad-ajoon.

Ensimmäiset mallit tulevat saataville vuoden 2024 keskivaiheilla.

Lisätietoja BRP:n sivuilta täältä. Youtubessa on myös nähtävissä video tulevista Can-Am-sähkömoottoripyörämalleista, sen voit katsoa täällä.

Aiheesta aiemmin:

Tutustumisajossa Can-Am Spyder RT Limited - "Vaivatonta luksuspyöräilyä"

Can-Am.

Can-Amin tulevaa sähkö-mp-mallistoa.