12eDrive on suunniteltu 3–5-vuotiaille lapsille, joiden jalan pituus sisäsyrjältä mitattuna on 35–51 cm. Nämä huomisen mestarit voivat lähteä liikkeelle omaan tahtiinsa kolmella eri tehotasolla: minimivauhti harjoitustilassa on 8 km/h ja maksimi 14 km/h ”Advanced”-ajotilassa.

Autenttinen käännettävä kaasukahva tarjoaa lineaarisen tehontuoton, jolloin lapset oppivat käyttämään oikeaa kaasua ja hallitsemaan kulkuvälineensä tehoa. 12eDriven erittäin matala 33 cm:n istumakorkeus takaa sen, että nuorten kuskien jalat ylettyvät tukevasti maahan ja tasapainon säilyttämiseksi jaloilla voi hakea tukea maasta myös ajaessa.

12eDrive on varustettu 12 tuuman komposiittivanteilla, sekä ilmarenkailla. Lapsiystävällisen, kevyen 7,7 kg painonsa (sis. akku) ansiosta se on helppo hallittava.

Husqvarna 16eDrive tarjoaa ajamisen iloa 4–8-vuotiaille lapsille (34 kg asti), joiden jalan pituus on 45–61 cm. 16eDrive on varustettu 16" komposiittivanteilla, sekä ilmarenkailla. Kolme tehotilaa mahdollistavat jopa 21 km/h nopeuden, joten kun itsevarmuus ja taidot kehittyvät, voi vauhtia lisätä helposti kaasukahvaa kääntämällä.

Ajotaidot kasvavat nopeasti itseluottamuksen myötä. 16eDrive onkin suunniteltu rakentamaan nuorten kuskien luottamusta itseensä ja omiin taitoihinsa. Istuinkorkeus on 43 cm, ja vain 9 kg painava (sis.akku) 16eDrive on helppo liikutella, joten mahdollisten pienten kaatumisten jälkeen lasten on helppo hypätä takaisin pyörän selkään.

Sekä 12eDrive että 16eDrive tarjoavat jopa 60 minuutin akun keston. 12eDrive:n.

2 Ah:n akun latautuminen kestää 30–60 minuuttia, kun taas 16eDrivessa on 4 Ah:n akku, jonka latausaika on 45–60 minuuttia. Pikalataus mahdollistaa sen, ettei ajoharjoittelu keskeydy pitkäksi aikaa, minkä lisäksi lisävarusteena on saatavana vaihtoakku. Kevyen painonsa ansiosta molemmat tasapainopyörät on helppo nostaa esimerkiksi auton tavaratilaan, kun perhe viettää yhteistä aikaa poissa kotoa.

Husqvarna 12eDrive ja 16eDrive ovat nyt saatavilla valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä. Tarkemmat tiedot saatavuudesta sekä hinnoittelusta paikalliselta jälleenmyyjältä.