Miss MP -kisassa haetaan moottoripyörähenkistä ja moottoripyörämaailmaan sopivaa positiivista henkilöä, joka pystyy edustamaan alaa. Kisa oli tälläkin kertaa korkeatasoinen ja tuomaristo oli vaikean ratkaisun edessä. Jenna Huhta hurmasi tuomariston itsevarmalla puhetavallaan sekä esiintymisellään ja kokonaisuus ratkaisi tälläkin kertaa.

Jenna Huhta.

Jenna Huhta, Miss MP 2022.

Kilpailun voittaja Miss MP22 Jenna Huhta on varhaiskasvatuksen opettaja. Hän suunnittelee tehokkaasti ajankäyttöään ja innostuu nopeasti monista uusista asioista, joita myös Miss MP -kilpailu hänelle varmasti tuo. Jennalla ei ole vielä moottoripyöräajokorttia, mutta unelmoi prätkäreissusta Italiaan ja Ranskaan. Miss MP -kilpailua sponsoroiva CAP autokoulu toteuttaa Jennan haaveen moottoripyöräkortista.

29-vuotias Jenna Huhta oli haaveillut Miss MP:n tittelistä jo monta vuotta. Finaaliin pääseminen oli Jennan unelmieni täyttymys.

Ensimmäinen perintöprinsessa Meiju Järvimäki

Ensimmäinen perintöprinsessa Meiju Järvimäki

Finaalilähetys on katsottavissa Mp-messujen sivuilla täällä.

Kisa järjestettiin nyt yhdeksättä kertaa ja tuomaristoon kuuluivat MP-messuja edustava Niko Kantola, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP21 Iida Latvala, valokuvaaja Hans Lehtinen ja juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen, moottoripyöräkortin ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat sekä Motoristien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla. Miss MP -kilpailun järjesti MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy. Videotuotannon ohjauksesta vastasi Viivi Pumpanen.

Toinen perintöprinsessa Diana Makasyk

Toinen perintöprinsessa Diana Makasyk

Motoristien suosikki -äänestykseen osallistui 1299 motoristia. Äänestäneiden kesken arvottiin Shoei-kypärä. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisella viestillä.

Motoristien suosikkityttö Tia-Maria Kelander.

Motoristien suosikkityttö Tia-Maria Kelander.

Tänä keväänä koeajokiertue – MP-messut ensi vuonna.

Tänä keväänä järjestetään Moottoripyörien suuret koeajopäivät 31.5. – 3.6.2022 kiertueena, joka alkaa Jyväskylästä tiistaina 31.5., jatkuu Tampereelle keskiviikkona 1.6. ja sieltä Turkuun torstaina 2.6. ja Helsinkiin perjantaina 3.6. Koeajopäivät järjestetään Messukeskusten pysäköintialueilla, ja ajot suuntaavat lähialueille.

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä on 3.6.2022.

MP Moottoripyörämessut järjestetään seuraavan kerran ensi vuonna 5. – 7.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.

Miss MP22 -kisan osanottajat yhteiskuvassa.

Miss MP22 -kisan osanottajat yhteiskuvassa.