Poliisipartio havaitsi Hyvinkäällä lauantaina hieman ennen puoltapäivää Vieremän kaupunginosassa moottoripyörän, joka lähti kiihdyttämään vauhtiaan voimakkaasti nähtyään poliisiauton. Moottoripyörän kyydissä oli matkustaja. Moottoripyörää kuljettanut jatkoi matkaansa käyttäen ajoittain reilua ylinopeutta kohti Talvisillan kaupunginosaa. Hyyppäränkadulla partio menetti hetkeksi näköyhteyden moottoripyörään. Partio jatkoi matkaa Hyyppäränkatua eteenpäin, kunnes havaitsi Hyypäränkadulla ajosuunnassaan loivasti oikealle kääntyvässä mutkassa moottoripyörän suistuneena yli ajoradan tien vasemmalle puolelle.

Moottoripyörä oli suistunut tien reunassa olleelle viheralueelle ja törmännyt liikennemerkkiin ja puun kantoon. Kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat ulosajossa. Paikalle hälytettiin pelastushenkilöstöä. Kuljettajana toiminut 29-vuotias mies ja kyydissä ollut 29-vuotias mies toimitettiin hoitoon Töölön sairaalaan.

Paikalle hälytetyn lääkärin mukaan matkustajalla on vakavat vammat, kuljettajalla lievemmät. Moottoripyörä vaurioitui kauttaaltaan.
Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti 0,0 promillea. Kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Moottoripyörään oli kiinnitetty siihen kuulumaton rekisterikilpi.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ym. 

Oheinen uutinen ilmestyi Motouutiset.fi-moottoripyörälehdessä alun perin 21.9.2014. Huom: vuosien varrella näitä poliisin onnettomuusuutisia seuratessamme on selvinnyt, että useimmiten moottoripyörällä jotenkin oudosti kolaroineet tai vaikutuksen alla ajaneet ovat olleet mp-kortittomia. Oikeat motoristit törttöilevät vähemmän.