Cosplay-kiiturin leijuvaikutelma on saatu hienosti aikaiseksi kätkemällä pyörät näkyvistä heijastavien peltien avulla. Myös "Baby-Yoda" Grogu näyttää olevan mukana takapenkillä.

Disney+ -kanavalla nähtävä Mandalorian on edelleen yksi palvelun suosituimmista originaalisarjoista. Siinä seurataan Mandalorialaisen palkkiometsästäjän Din Djarin sekä hänen suojattinsa Grogun seikkailuja, kertoo Screenrant.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkistettiin samalla kertaa kuin Disney+ palvelu itsekin eli vuonna 2019. Sarja sai toisenkin kauden, ja kolmatta odotetaan ensi-iltaan vuoden 2022 loppupuolella.

Star Wars -sarjan ja sen spin-offien yksi suosikkirakennettava on mielikuvitusta ruokkiva "speeder", "kiituri", joten ei ihme, että sellaisia näkyy tien päällä tai alan tapahtumissa säännöllisesti.

Oheisella videonpätkällä näkyvästä kiiturista emme valitettavasti tiedä enempää, kuin että se on rakennettu moottoripyörän päälle. Siinä on onnistuttu tavoittamaan kiiturin olemus hienosti. Voi olettaa, että tuo on vielä sillä tavalla riittävän normaalin moottoripyörän näköinen, että sillä voi jopa ajaa julkisessa liikenteessä tökkimättä ketään keulaosalla.

Hienon näköistä joka tapauksessa kruisailla speederillä arkiliikenteessä ja vieläpä asiaan liittyvä asukokonaisuus yllä. Ehkä kuski on menossa johonkin cosplay-tapahtumaan? 

Nyt on lisäksi 4.5. eli hauskaa virallista Star Wars -päivää kaikille!  

Aiheesta aiemmin:

Tässä on se ainoa toimiva Star Wars -kiiturimoottoripyörä