Jämsäläisen Roni Kytösen lauantai lähti maastokoeaikojen muodossa hieman tahmeasti liikkeelle, mutta hän pystyi päivän aikana kirimään vauhtiaan sekä samalla nostamaan sijoitustaan. Päivän kolmas oli Iso-Britannian Jet Etchells, joka jäi suomalaiselle vain vajaa pari sekuntia.

- Ihan hyvä päivä, mutta ei tarpeeksi hyvä. Aamusta meno oli jotenkin kankeaa. Vaikka ei pätkillä ole mitään erityisen vaikeita kohtia, niin siellä on kuitenkin paljon tiukkoja mutkia esimerkiksi extremellä ja se jotenkin tökki itsellä. Tuntui, että menee siellä reitillä, kun flipperipallo vähän joka suuntaan. Sain kuitenkin menoa parannettua päivän edetessä ja nostettua sijoitusta ylöspäin. Viimeisellä pätkällä meni jo ehkä hieman yliyrittämiseksi, mutta tästä lähdetään taistelemaan huomenna tiukasti voitosta. Reitti meni jo aika rajuun kuntoon, mutta itsellä sitä myöten myös vauhti parantui, joten luottavaisin mielin huomiseen, palkintojenjakoon matkalla ollut Kytönen kertoi.

Tänään sunnuntaina Espanjassa on vuorossa toinen kilpailupäivä ja tuloksia voi seurata täältä. Lauantain täydelliset tulokset löytää tästä