S2 Del Marin julkistusedition valmistusmäärä on sata kappaletta. Pyörät toimitetaan keväällä 2023. Tavoitespeksit ovat 60 kW / 80 hevosvoimaa ja paino 200 kilogrammaa tai alle. Kiihtyvyys nollasta noin 100 kilometriin tunnissa 3,5 sekuntia tai nopeammin.

Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar.

Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar.

Ensimmäinen sadan pyörän erä varattiin 18 minuutissa. Pyörän saa joko Comet Indigo- tai Jasper Gray -värityksellä. Normaalituotanto alkaa niin ikään vuoden 2023 kevään mittaan. Tällä hetkellä voi jo liittyä odotuslistaan - ainakin Yhdysvalloissa. 

Del Mar on siis keskikokoinen sähkömoottoripyörä, joka hyödyntää Harley-Davidsonin kehittämää skaalautuvaa Arrow-arkkitehtuuria. Pyörä on LiveWire Onea edullisempi ja suunnattu nuoremmalle ostajakunnalle. 

Arrow'n rakenteessa akusto on rakennettu siten, että se käytännössä korvaa perinteisen rungon. Muut avainkomponentit kuten invertteri, ohjain ja laturi on integroitu yhdeksi yksiköksi ja asennettu akun rakenteen ulkopuolelle. 

Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar.

Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar.

Del Marille luvataan noin 160 kilometriä kaupunkiajoa yhdellä latauksella.

Tuotantoversion hinta Yhdysvalloissa asettunee noin 15 000 dollariin, 14 250 euroon. Milloin ja millä hintaa Del Maria saadaan Suomeen on arvoitus.

Sadan ensimmäisen Launch Edition Del Marin hinta oli 17 699 taalaa kappale. Pyörät on varustettu erikoisvantein.

Del Marissa on sisäänrakennettu GPS-siru ja mobiiliyhteys, mikä mahdollistaa pyörän laiteohjelmistopäivitykset netin kautta sekä uusien ohjelmistopiirteiden esittelyn.

Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar.

Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar.

S2 Del Marin lisäksi LiveWiren kolmas malli, S3 on myös kehitystyön alla. Kyse on vielä kevyemmästä ja edullisemmasta mallista kuin Del Mar. 

Aiheesta aiemmin:

Harleyn seuraava sähköprätkä, Del Mar, julkistetaan ensi viikolla. Katso tiiseri

Harleyn uusi keskikoon sähkömoottoripyörä, LiveWire Del Mar, esitellään huhti-kesäkuussa