Jämsäläisen päivä heti aamusta haastavasti käyntiin, kun hän lipesi märällä kalliolla reitiltä sivuun jääden hetkellisesti jumiin. Ensimmäisellä kierroksella ohjelmaa riitti vielä lisääkin, kun hän jäi extremetestillä jumiin viimeiseen kallioportaaseen, mikä aiheutti ongelmia myöskin toisen kierroksen extremetestillä. Sitten päivän vielä ikään kuin sinetoi kaatuminen viimeisen kierroksen crossitestillä, missä RedMoto Honda-kuljettaja myös löi hieman päätään sekä sai puujalan.

Junior-luokan voittoon ajoi tänään MM-sarjan johtaja ranskalainen Zachary Pichon, toinen oli hänen maanmiehensä Luc Fargier ja kolmas Iso-Britannian Jed Etchells. Kytönen hävisi palkintokoroke sijaan tänään 26 sekuntia.¨

– Todella huono päivä tänään ja todella liian paljon virheitä. Ensimmäisellä endurotestillä en kaatunut, mutta keula lipesi sellaiselta märältä kalliolta pois reitiltä ja jäin siihen hetkeksi jumiin. Sitten kahdella ensimmäisellä extremetestillä ja kiinni ihan reitin loppuosassa sellaiseen viimeiseen kinkamaan, toisella endurotestillä kaaduin kolmanneksi viimeisessä kurvissa ja sitten kaaduin vielä crossitestillä sillain, että nyt on olo kuin jyrän alle jääneenä, pettynyt Kytönen kertoi.

Huomenna Portugalin Peso da Reguassa kilpaillaan viikonlopun toinen kilpailupäivä. Tuloksia huomenna voi seurata täältä. Lauantai päivän täydelliset tulokset löytyvät täältä.