MTV:n SuomiAreena -festivaali mahdollistaa merkityksellisiä kohtaamisia, edistää alueellista hyvinvointia ja kehittää hiilineutraalia tapahtumaa toimiessaan yhteiskunnallisen keskustelun ylläpitäjänä. Kestävän kehityksen edistäminen näkyy 11.–15.7. SuomiAreenassa yhtenä kantavana teemana – ohjelman sisällöissä ja tapahtumajärjestelyissä Porin kaupungissa.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat MTV ja Porin kaupunki. SuomiAreenan kautta tavoitteena on Suomi, jossa on enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

Festivaali toteutetaan yhdessä reilun 200 järjestäjäorganisaation kanssa: keskustelua edellyttäviä ajankohtaisia teemoja ja tekoja esiin nostavat erilaiset yritykset, yhteisöt, yhteiskunnan toimijat ja kansalaiset. SuomiAreenan kehitykselle suuntaa näyttävät festivaalin arvot: avoimuus, moniääninen keskustelu, rentous, rohkeus ja tasa-arvo.

Yksi tärkeäksi koettu asia on koulukiusaaminen, jonka keskustelun järjestäjäksi MKKV on kutsuttu. Keskustelu käydään SuomiAreenan rantalavalla perjantaina 15.7. kello 10:00.

Marko Saarinen.

MKKV:n Marko Saarinen.

– Aiheena on luonnollisesti koulukiusaaminen. Mukana on tunnettuja henkilöitä, jotka paljastamme lähempänä. Tilaisuus striimataan MTV:n nettiin livenä, ja tulemme laittamaan Facebookin sivuillemme linkin josta pääsee seuraamaan tilaisuutta.
Toivomme paikalle runsaasti motoristeja seuraamaan keskustelua, joten tulkaahan kaikki heinäkuussa Poriin, kehottaa MKKV:n tiedottamisesta vastaava Marko Saarinen.

Järjestäjien joukkoon on hakenut satoja organisaatioita ja vaikuttajia, joten on hienoa, että MKKV on sinne valittu. Onhan aihekin toki todella merkittävä ja tärkeä.

Aiheesta aiemmin:

Motoristit Koulukiusaamista Vastaan aloitti jäsenhankintakampanjan, tavoitteena tuplata jäsenmäärä.