Olemme kertoneet jo aiemmin, millaisissa olosuhteissa ja asetuksissa Mission: Impossible 7:n huikea moottoripyörästuntti tehdään. Oheisessa jutussa on kuvia Norjaan vuoren päälle rakennetusta hyppytornimaisesta tekeleestä josta stuntti lähtee. Tietääksemme Tom Cruise on joutunut tekemään mielettömän hypyn useampaan kertaan, että kuvauksesta on saatu riittävän näyttävä: Mission: Impossible 7 – Tom Cruise tekemässä leffaan jäätäviä mp-stuntteja

Elokuvan virallinen nimi on “Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One”. Luvassa on ilmeisesti siis toinenkin osa.

Cruise palaa vakoilutrilleriin Ethan Huntina ja mukana ovat luonnollisesti tutut tähdet Vince Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby sekä uutena Hayley Atwell. Trailerissa näkyy jopa alkuperäisen 1996 Mission Impossiblen pomo Eugene Kiddrick alias Henry Czerny.

Hän kertoo Huntille, että "Taistelujesi päivät niin sanotun "Paremman Hyvän" puolesta ovat ohi. Tämä on meidän mahdollisuutemme kontrolloida totuutta. Kaikille tarkoitetun oikean ja väärän konseptia seuraavien vuosisatojen ajan. Taistelet säilyttääksesi ideaalin, jota ei ole olemassa. Ei koskaan ollutkaan. Sinun on valittava puolesi."

Trailerin perusteella meno on vahvaa takaa-ajoineen, taisteluineen ja kaikkine mahdollisine tapahtumineen. Erityismaininta mp-hypyn lisäksi täytyy trailerista antaa paosta keltaisella pompannapilla, eli pienellä keltaisella Fiatilla. Ja muistammehan, että Cruise tekee stunttinsa itse.

Kaikkein suurin stuntti tapahtuu aivan trailerin lopussa, kun Hunt ajaa moottoripyörällään alas vuoren reunalta.

Cruise kertoi CinemaCon 2021:ssä, että kyse on "selvästi vaarallisimmasta stuntista, mitä olen koskaan yrittänyt. Olemme työskennelleet sen parissa vuosia. Olen halunnut tehdä sen jo lapsesta lähtien. Minun on oltava todella hyvä, etten missaa merkkiä."

Cruise harjoitteli hyppyä varten vuoden, tehden 500 laskuvarjohyppyä ja 13 000 moottoripyörähyppyä valmistautuakseen stunttiin. Olisiko tässä yksi syy siihen, että mies vain on paras lajissaan?

“Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One” tulee elokuvateattereihin 14. heinäkuuta 2023. Voit katsoa elokuvan myös täällä.