Tromox Ukko S on pienikokoinen ja kevytrakenteinen sähkökevari. Sen runko on tehty alumiinista, ja pyörän istuinkorkeus on vain 760 millimetriä. Sisärenkaaton eturengas on 100/80-13 ja samoin sisäkumiton takarengas 120/70-13. Pyörään on optiona saatavissa vetoluistonesto ja ABS-jarrut.

Pyörän huipputeho on 8 kilowattia ja vääntöä pyörästä löytyy peräsi 180 Nm. Ukossa on vaihdettavat akut, joiden turvin ajaa maksimissaan 160 kilometriä latauksella. Pyörän huippunopeudeksi luvataan 93 km/h.

IF Design Award

Ukko oli yksi 132-jäsenisen juryn palkitsemista kohteista. Ehdokkaita oli miltei 11 000 57 maasta. Tuomaristo arvosti Ukko S:ää sen sosiaalisesta vaikutuksesta, designin konseptista sekä erottautumisesta muista vastaavista tuotteista.

Tromox Ukko S on suunniteltu urbaanien kulkijoiden käyttöön kaupungin läpiajoon ja esikaupunkiajon iloon vihreällä ja ekoystävällisellä tavalla. Tavoitteena on myös nopeuttaa hiilineutraalia tulevaisuutta.

Ukko on myös trendikäs: nuorten kuskien etsimän mobiilin liikkuvuuden teknologian huipulla, omanlaisensa tyylikkään ulkonäön ansiosta sekä sosiaalisen verkottumisen mahdollisuuksien ansiosta. Automaatinen havaitsemistoiminto mahdollistaa Ukko-kuskien verkottumisen muiden Ukko-kuljettajien kanssa.

Tromox on uudehko moottoripyörävalmistaja, jonka tavoitteena on tulla globaaliksi markkinajohtajaksi sähköisen liikkuvuuden saralla. Tromoxin sivuille pääset tästä.

Aiheesta aiemmin:

Tällainen on Ukko: nopeasti latautuva pienikokoinen sähkömoottoripyörämalli