Kevytuntuvatakit ovat tällä hetkellä suurta huutoa. RAndroidin sisempi takki on mukava ja tyylikäs vapaa-ajan takki, mutta yksin tyylin vuoksi Rukka ei sitä tuonut markkinoille. Rukan suunnittelijat kehittivät erittäin lämpimän sisäpuvun, joka takaa toimivan mikroilmaston puvun sisälle viemättä tilaa. Näin voitiin varmistaa, että uloin puku istuu hyvin, vaikka sitä käyttäisi ilman sisempää takkia.

Istuvuutta edesauttaa RAndroidin ulomman takin joustava materiaali, joka on tehty erityisen mukavasta Rukka RVP Laminated Stretch Cordura 3-kerroslaminaatista. Se takaa pysyvän vedenpitävyyden ja erinomaisen hengittävyyden. Kaatumiselle altistuvat kohdat on suojattu hankauksen kestävillä vahvikkeilla. Takissa on 100 % vedenpitävä AquaSeal-etuketju, ihoystävällinen neopreeni-kaulus, joustavasta materiaalista tehty irrotettava vedenpitävä kauluri sekä veden- ja tuulenpitävät kaksoishihansuut.

Takin sivujen ja housujen reisien tuuletusaukoissa on kaksisuuntaiset vetoketjut.

Yhteensä yhdeksän taskua tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Puvun Rukka D3o-Air olka-, kyynär-, lonkka- ja polvi-säärisuojat ja D3o-Air kokoselkäsuoja ovat kaikki CE-sertifioituja, ja ne yhdistävät optimaalisen mukavuuden ja parhaan suojaavuuden. Pehmeä, joustava materiaali moninkertaistaa iskuvaimennuksen mahdollisen kaatumisen sattuessa. RAndroid -ajoasussa on monipuoliset säädöt, joilla varmistetaan puvun istuvuus.

Housun takamuksessa on Rukka AirCushion vähentämässä kondensaatiota sekä Rukka Antiglide Keprotec, joka estää harmittavan liukumisen pyörän satulalla.

Musta RAndroid ajoasu on saatavilla 46-62 kokoisena Rukka jälleenmyyjiltä. Suosituvähittäishinnat ovat takille 949 € ja housuille 699 €.