Cry-Baby, eli suomennettuna "Itkupilli", -elokuvassa käytetty pyörä on vuosimallin 1955 Harley-Davidson Model K.

Pyörä myydään Kruse GWS Auctionsin järjestämässä huutokaupassa 25. kesäkuuta. Lähtöhinta on uskomattomat neljännesmiljoona dollaria eli 239 000 euroa ja korotukset tehdään siitä eteenpäin 25 000 dollarin välein. Huutokauppakamari uskoo siis vahvasti Johnny Deppin lumovoimaan.

Toisaalta asiaan liittyy myös se, että Depp voitti juuri oikeudenkäyntinsä Amber Heardia vastaan, joten Deppin nimellä on nyt positiivista klangia kaikissa häneen liittyvissä asioissa.

Huutokauppakamarin mukaan pyörää käytettiin koko elokuvan kuvausten ajan sekä Marylandissa että Hollywoodissa.

Pyörän omistaja on vaihdellut vuosien varrella, ja tällä hetkellä se on näytillä museossa Bransonissa, Missourissa. Siihen asti se on kierrellyt eri näyttelyissä.

Itse elokuva on ohjaaja John Watersin musikaalielokuva vuodelta 1990. 1950-luvun nuorisorikollisista kertovassa elokuvassa ovat pääosissa Johnny Depp, Iggy Pop, Ricki Lake, Traci Lords ja Amy Locane. Sivuosissa ovat muun muassa Patricia Hearst, Joe Dallesandro ja Willem Dafoe. Elokuva on kohonnut eräänlaiseksi kultti-ilmiöksi myöhemmin ja sitä pidetään yhtenä Johnny Deppin läpimurtoelokuvista.

Asiasta kertoi TMZ

Aiheesta aiemmin:

Mitä yhteistä on Johnny Deppillä ja Ural-moottoripyörällä?

Johnny Deppin leffa-Harrikka on huutokaupan. Aloitushinta 250 000 dollaria. Korotukset 25 000 taalaa.

Johnny Deppin leffa-Harrikka on huutokaupan. Aloitushinta 250 000 dollaria. Korotukset 25 000 taalaa.