Sunnuntaina 14.8. Varkauden speedwaystadionilla ajetaan järjestyksessään 43. pariajon SM-finaali.

Kilpailuviikonloppuna juhlistetaan myös Varkauden speedwaystadionin 40-vuotista taivalta. Kilvanajon lisäksi luvassa on juhlallisuuksia, joten paljon nähtävää ja juhlallista ohjelmaa on luvassa.

Järjestävän seuran Varkaus Racing Team ry:n puheenjohtaja Appe Mustonen kommentoi hyvillä ja odottavilla tunnelmilla tulevaa kilpailuviikonloppua.

- Hieno viikonloppu on elokuussa luvassa, paljon SM-mitaleita on jaossa kahtena päivänä. Hyvät fiilikset on tulevan kilpailutapahtuman suhteen. Kiinnostusta kilpailuihin on, joten uskon vahvasti, että tasokkaat kilpailut saadaan ajettua. Henkilökohtainen SM-finaali ajetaan Tampereella viikko Varkauden jälkeen, joten kuljettajat haluavat varmasti kovia eriä alle, jotta ovat hyvässä iskussa.

- Lauantaina ennen SM-finaalia on tarkoitus ajaa VRT:lle tärkeitä junioriluokkia, niin 250cc, 125cc, PV50 kuin junior flat rack luokat.

- Varkauden Speedwaystadion täyttää 40-vuotta, joten lauantaina on ohjelmassa myös juhlavat seremoniat, joten viikonloppuna on paljon nähtävää ja koettavaa.

Ilmoittautuminen SM-viikonloppuun avautuu 29.6.2022 lajiryhmän erillisen ohjeistuksen mukaan.