RedMoto Honda-kuljettaja Roni Kytönen on normaalisti viihtynyt hyvin Portugalissa, mutta edellinen osakilpailu aiemmin tällä kaudella samassa maassa meni täysin penkin alle. Nyt paikkakunta maan sisällä on vaihtunut ja Kytönen lähtee jälleen metsästämään kauden avausvoittoa MM-sarjassa.

– Tiistaina illalla lennettiin tänne kilpailupaikalle ja keskiviikosta asti on tutustuttu pätkiin. Keli on lämmin ja kuiva, minkä kautta pätkät ovat kovia ja kuivia, joten pölyä tulee varmasti olemaan. Endurotesti on nyt vähän hitaampi, kuin aikaisemmissa osakilpailuissa, crossitesti on aika laakeeta peltoa ja extremetesti nousee sellaiseen mäkeen ja tulee alas. Täällä Portugalissa on yleensä ollut kovat siirtymät ja lämmin keli, niin varmasti on tiedossa raskas kilpailu, Roni Kytönen kertoi torstaina illalla, kun oli juuri aloittamassa kävelemään extremetestiä uudelleen.

Tänään perjantaina illalla Portugalissa kilpailu pyörähtää käyntiin supertestillä. Livetuloksia viikonlopulta voi seurata täältä. 

Enduro Junior-luokan MM-pistetilanne: 1. Zachary Pichon 120, 2. Luc Fargier 87, 3. Jed Etchells 86, 4. Roni Kytönen 82 p.

Aiheesta aiemmin:

Enduro: Roni Kytönen ylsi loistavaan suoritukseen lauantaina Italiassa

Kytönen toiseksi Karkkilan SM-motocross-avauksessa

Kytönen SM-enduron voittoon Oulussa