Kauhava Motor Show järjestetään nyt toistamiseen, ajankohta tänä vuonna on 30.-31.7.2022. Tapahtuman järjestäjä on LSK Business Park. 

– Kauhavalla tapahtuman ympärille on pyritty rakentamaan sellainen ohjelmakokonaisuus, että lapsiperheistä lähtien kenenkään ei tarvitse miettiä, mitä tehdä tai minne mennä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, kertoo LSK Business Parkin toimitusjohtaja Mika Marjamäki.

Crazy Drivers. Kuva Marianna Viertola.

Crazy Drivers. Kuva Marianna Viertola.

Ajoneuvonäyttelyn lisäksi tapahtumassa on monipuolisesti muutakin ohjelmaa ja nähtävää. Tapahtumassa esiintyy Crazy Driver Stunt Show’n ja stunt-esitysten lisäksi on mahdollista päästä aidon monsteriauton kyytiin.

Crazy Drivers Stunt Show'ssa nähdään elokuvastuntteja, huimia autokolaridemonstraatioita, autoja kahdella pyörällä, trial- sekä stuntpyöriä ja paljon muuta. Crazy Drivers Stunt Show esittää maailmanluokan temput sekä henkilöautoilla, moottoripyörillä että Raging Bull Monster Truckilla. Lauantaina klo 12.30 koetaan tämän kotimaisen ja ainutlaatuisen Motor Action -show’n auto- ja moottoripyörästuntit.

Esiintyjinä nähdään mm. Guinness World Record -tittelin haltija, maailmanmestari taitoajaja Vesa Kivimäki ja Vesan parina autolla kahdella pyörällä Juha Mustonen, Sami ”Luntti” Lund ja Markku ”Make” Tapaus. Pyöränumeroista vastaavat Roni “Ronny” Ratinen ja Ville “Rytkö” Pitko. Mukana on Crazy Driversien historiassa ensimmäistä kertaa myös stunt-nainen.

Sunrise Cruisers järjestää tapahtuman yhteydessä kiihdytysajot lauantaina, lisäksi koko tapahtuman ajan on mahdollisuus testata junior dragsteria ja muutoinkin tutustua lajiin.

Lauantain burniskisassa tehokkaat ajoneuvot laittavat renkaat savuamaan ja piirtävät asfaltille donitsin jos toisenkin. Lauantaina päätapahtuman päättää Kauhava Cruisingin järjestämä ajoneuvoparaati. Kiihdytysajot jatkuvat tarvittaessa iltakahdeksaan asti, jonka jälkeen Rokkia ja Rautaa -iltabileissä esiintyvät RelaxTrio, AT’s Roots & Ramblin’n sekä kansainvälistä uraa luova Janely.

Koko tapahtuman ajan laajalta tapahtuma-alueelta löytyy monipuolisesti ohjelmaa, tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille: pomppulinnoja, myyntikojuja ja monenmoista muuta tutustumisen arvoista nähtävää ja koettavaa.

Alueella voi käydä kauppaa myös rompetorilla johon voi lunastaa myyntipaikan tai käydä tarkistamassa mitä kaikkea on muilla myynnissä.

Junior Dragster. Kuva Teemu Multisilta.

Junior Dragster. Kuva Teemu Multisilta.

Sunnuntai startataan Crazy Drivers Stunt Show’lla, jonka jälkeen päästään jälleen rockaamaan livemusiikin tahtiin kun suosittu Pääesiintyjät valtaa lavan. Palkintojenjaossa palkitaan näyttelyn upeimmat ajoneuvot ja burniskisassa näyttävimmät suoritukset tehneet kumin polttajat. Kaikille tuttu Roni Back on tavattavissa Meet & Greet tilaisuudessa sunnuntaina iltapäivällä.

Ajoneuvonäyttelyn lisäksi nähtävää ja näyttävää kalustoa löytyy myös harrasteparkista johon harrasteajoneuvoilla tapahtumaan saapuvat pysäköivät ajoneuvonsa ja joka rakentuu sulavasti osaksi tapahtuma-aluetta. Tapahtuma-alueen vierestä löytyvästä Lentohotellista voi varata majoituksen tai leirintäaluepaikan ja Linna-rakennuksen terassi palvelee koko tapahtuman ajan. Erilaista syötävää ja juotavaa voi ostaa lisäksi eri myyntikojuista. Hela-ravintola tuottaa alueelle maittavaa lounasta tapahtuman molempina päivinä.

Kauhava Motor Show järjestetään 30.-31.7.2022 LSK Business Parkissa Kauhavalla. Lippujen hinnat ovat 40€ perheeltä (2+4), 20€ aikuisilta ja 10€ lapsilta (7-17v), alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta maksavan aikuisen seurassa.

Motor Show'hun odotetaan tänä vuonna noin 5000 kävijää ja sen on tarkoitus kasvaa ajan myötä yhdeksi suurimmista ajoneuvotapahtumista Suomessa.

Crazy Drivers.

Crazy Drivers.