– Oli tapahtumarikas päivä tänään. Lähtöpaikka oli huono, joten melkeinpä jokaisella pätkällä oli ohitettavaa. Toisella crossilla vedin isot lipat kivestä ja extremellä kaaduin kanssa nopeasti sekä viimeisellä extremellä kivikossa nurin, missä tuli vesiletkuun reikä. Sain siirtymällä korjattua sen verran, että pääsin huoltoon asti ja korjattua huomiselle päivälle. Iso kiitos tiimille ja huoltoporukalle, Peetu Juupaluoma kertoi.

Roni Salin oli E2-luokan EM-osakilpailussa kuudes ja SM-luokassa toinen, mikä vei Husqvarna kuljettajaa hieman lähemmäksi SM-mitalia, kun sarja päättyy huomenna.

– Kaksijakoinen päivä aamulla taas ajeltiin vaan ja iltapäivästä annettiin kaasua. Ihan ok päivä, huomenna aamulla hereillä heti ja korjataan virheet varsinkin Miettisen kivikossa, jossa työnsin joka kierros. Kiitos tiimi ja huolto, Roni Salin kertoi.

Niko Puotsaari oli Youth-luokan EM:ssä yhdeksäs ja SM-sarjan puolella A1-luokassa neljäs sekä U20-luokassa kolmas. Husqvarna-kuljettaja taistelee edelleen U20-luokan Suomen mestaruudesta, mutta jäi tänään yhdeksän pistettä sarjaa johtavalle Juho Ahokkaalle.

– Muuten ihan jees päivä, mutta endurotestillä tulee liikaa takkiin. Viimeisellä pätkällä vielä tukkikasaan jumiin ja yhdet lipat, mutta muuten ihan perussuorittamista. Muut menevät silti vaan kovempaa, mutta huomenna vielä kokonainen päivä aikaa niin voi käydä mitä vaan, Niko Puotsaari kertoi.

Naisten Suomen mestaruuden jo tänä vuonna voittanut Viivi Mäkinen ajoi Women-luokan EM-osakilpailussa tänään rankan päivän jälkeen kuudenneksi.

– Raskas päivä oli tänään ja otti aika koville. Oli myös todella lähellä keskeytys, mutta huolto ja katsojat sai kannustettua jatkamaan! Pätkä-ajat olivat aina kyllä hyviä, varsinkin crossitestillä. Extreme sujui kanssa yllättävänkin hyvin, mutta enduro tuntui itselle vaikealta. Hyvä fiilis kuitenkin, että maaliin päästiin! Kiitos huolto ja tiimi, Viivi Mäkinen kertoi.

Tänään Sipoossa on vuorossa EM-viikonlopun toinen kilpailupäivä sekä samalla SM-sarjan kauden päätöspäivä.