Päivä käynnistyi E-MX-luokalla, jossa sarjan nuorimmat kiersivät rataa sähkömoottoripyörillä. Toivo Salmela oli nopein molemmissa erissä ja Oskari Ojala oli kummankin erän kakkonen. Ensimmäisen erän kolmas oli Aapeli Qvickström ja toisen erän kolmonen puolestaan Minea Airo, Yhteistuloksissa Salmelan ja Ojalan jälkeen nousi kolmanneksi kahdella nelossijalla Nella Lukin.

MX50-luokassa kisaan starttasi 25 kilpailijaa. Felix Lind on ollut sarjan ykkösnimi ja Raumallakin Lind oli aika-ajon nopein. Ensimmäisessä erässä Lindin lähtö onnistui hyvin ja hän otti kärkipaikan heti haltuunsa. Jooa Hakulinen antoi tiukan vastuksen, mutta Lind johti kisaa lähdöstä maaliin ja Hakulinen joutui tyytymään erän kakkossijaan. Erän kolmanneksi ajoi Ivor Torim.

Toisessa erässä Lind paransi vauhtiaan ja meni helposti muilta karkuun ja erän voittoon. Hakulisella oli tiukkaa Torimin kanssa, mutta ruutulipulle Hakulinen ehti pari sekuntia Torimia nopeammin. Yhteistuloksissa podiumille noustiin järjestyksessä Lind, Hakulinen ja Torim.

Leppälän show

MX65-luokan A-finaalissa oli mukana koko Suomen kärkikaarti, joten odotettavissa oli tiukka kilpailu. Toisin kuitenkin kävi. Ensimmäisessä erässä Viktor Leppälä oli omaa luokkaansa ja kukisti toiseksi ajaneen Eeka Laaksosen vajaalla 10 sekunnilla. Erän kolmoseksi ajoi Jimi Marttila.

Toinen erä oli hurja näyttö Viktor Leppälän vauhdista. Alkuhässäkän jälkeen Leppälä lähti takaa-ajamaan muuta joukkoa sijalta 37. Ensimmäisen kierroksen jälkeen hän oli sijalla 7 ja toisen jälkeen sijalla 4. Kun neljäs kierros täyttyi, oli Leppälä jo kärjessä. Tämän jälkeen ei voittajasta ollutkaan epäselvyyttä.

Erän kakkoseksi ajoi avauserän tapaan Eeka Laaksonen ja erän kolmas oli Elias Villanen. Leppälän ja Laaksosen hyvät sijoitukset valuivat kuitenkin hukkaan, kun kumpikin sai 10 sijan rangaistuksen lippumerkin huomiotta jättämisestä. Päivän yhteistuloksissa voiton otti Elias Villanen, toiseksi sijoittui Severi Hytönen ja kolmas oli rangaistuksesta huolimatta Viktor Leppälä.

B-finaalin ensimmäisessä erässä voittotaistelu huipentui viimeiselle kierrokselle, jossa Daniel Wiik ohitti SimoTanskasen ja nousi voittoon reilun kahden sekunnin turvin. Erän kolmoseksi ajoi Juho Majuri. Toisessa erässä Daniel Wiik otti kärkipaikan jo ensimmäisellä kierroksella ja ajoi selkeästi tämänkin erän voittoon. Se tiesi luonnollisesti yhteistuloksissa päivän voittoa. Sipoolaisten kaksoisvoiton varmisti tässäkin erässä toiseksi ajanut Simo Tanskanen. Erän kolmanneksi ajoi Dennis Eriksson ja se nosti hänet samalla yhteistuloksissa kolmanneksi.

Savolan vuoro voittaa

MXC/B-luokan A-finaalin ensimmäisessä erässä parhaasta vauhdista vastasi Arttu Savola, joka ajoi nyt sarjan ensimmäiseen erävoittoonsa. Toisena ruutulipulle ehti Eetu Saarimäki, joka ajoi niin ikään sarjan parhaan sijoituksensa. Kolmanneksi erässä kiirehti Lari Hartus.

Toisessa erässä voittoon ajoi Samu Bärholm, joka sai tehdä täyden työn pitäessään Aleksi Pirisen takanaan. Voittomarginaaliksi jäi lopulta vain puoli sekuntia. Erän kolmonen oli avauserän tapaan Lari Hartus. Sijoitukset menivät erissä niin paljon ristiin, että päivän voittajaksi nousi Arttu Savola, vaikka olikin toisessa erässä vasta viides. Päivän kakkoseksi sijoittui kahdella kolmossijallaan Lari Hartus ja podiumin kolmospaikalle nousi eräsijoilla 2 ja 6 Eetu Saarimäki.

B-finaalin ensimmäisessä erässä kärkikolmikko erottui selkeästi muusta joukosta. Erän voittoon ajoi vajaan 4 sekunnin turvin Max Lindström ennen Konsta Haahkaa ja Eetu Arosta. Toisessa erässä Lindström oli jälleen nopein. Kakkospaikka vaihtui useaan kertaan, mutta ruutulipulla toisena oli Eetu Aronen. Erässä kolmanneksi ajoi Atte Tonteri. Yhteistuloksissa päivän voittaja oli Lindström. Toiseksi sijoittui Aronen ja kolmannen paikan podiumilta miehitti eräsijoilla 2 ja 6 Konsta Haahka.

MXC/A-luokan voiton otti Topias Kontto voittamalla molemmat erät. Jasper Köiv ja Rene Nyman päätyivät tasapisteisiin. Kumpikin oli kerran toinen ja kerran kolmas, mutta päivän kakkonen oli Köiv, Nymanin sijoittuessa kolmanneksi.

Kilpailut Raumalla jatkuvat sunnuntaina, jolloin vuorossa ovat TOP250 Open-luokan erät sekä MXSV-luokan SM-erät.