Juupaluoma ajoi samalla ajetun enduron EM-osakilpailun voittoon J2-luokassa lauantain tapaan ja oli SM E2-luokassa toinen Eero Remeksen jälkeen, mikä riitti siihen, että hänet kruunattiin Suomen mestariksi. Puotsaari puolestaan oli EM-osakilpailussa Youth-luokassa kymmenes, mutta ajoi U20-luokan SM-osakilpailu voittoon ja se riitti myös mestaruuteen, kun sarjaa ennen kilpailua johtanut Juho Ahokas joutui keskeyttämään.

– Ihan jees päivä. Ensimmäisellä endurotestillä sähläsin liikaa ja kaaduin kaksi kertaa. Loppupäivä tuli hyvin ja oli tiukka kilpailu Hännisen Antin kanssa, mutta tällä kertaa Antti oli nopeampi yleiskilpailussa. Iso kiitos tiimille ja huoltoporukallle, Peetu Juupaluoma kertoi.

– Ihan hyvä päivä. Ei tullut lippoja ja extremetesti tuli jokaisella kierroksella hyvin. Ahokkaalla oli vielä vähän epäonnea tänään ja tuli mestaruus, niin hyvältä tuntuu. Iso kiitos tiimille, huollolle ja tukijoille, Niko Puotsaari kertoi.

Roni Salin ajoi tänään E3-luokan SM-osakilpailussa kolmanneksi ja jäi sarjan kokonaistilanteessa mitaleiden ulkopuolelle ollen sarjassa viides. EM-osakilpailussa E2-luokassa Salin oli kahdeksas.

– Vaikea päivä. Endurotestillä tuli kaatuiltua ensimmäisellä ja toisella kierroksella, joten tuli jäätyä sitten aika reilusti muille, mutta sain paikattua kolmella viimeisellä pätkällä tilannetta. Eilen oli parempi fiilis kylläkin. Kiitos tiimi, yhteistyökumppanit ja kiitos huollolle, Roni Salin kertoi.

Naisten Suomen mestaruuden jo aikaisemmin tällä kaudella voittanut Viivi Mäkinen oli tänään EM-osakilpailussa naisten luokassa kuudes.

– Tänään oli parempi päivä jaksamisen kannalta, mitä eilen. Pätkäajat olivat myös hyviä varsinkin ensimmäisellä kierroksella. Todella positiivinen fiilis jäi ensimmäisestä EM-kisasta ja hyvää kokemusta tuli paljon. Iso kiitos huollolle ja tiimille, Viivi Mäkinen kertoi.