Edellisen osakilpailun jälkeen Juho oli päässyt harjoittelemaan Alastarolla useamman kerran ja kisaviikollakin päästiin ajamaan kivasti kierroksia. Kemoran kisan jälkeen uusittu etupään jousitus teetti vielä hieman työtä, mutta oikeat säädöt alkoivat jo harjoituksissa löytyä. Perjantaina Juho ajoi oman kierrosennätyksensä ja alitti näin jonkinlaisena rajapyykkinä pidetyn 1.20 ajan.

Aika-ajot eivät sitten menneet ihan niin kuin tiimi suunnitteli, mutta lähtöruutu seitsemän yhdessä kivikovan Superstock -sarjan kanssa oli kuitenkin tyydyttävä. Omassa luokassaan Juho oli nopein. Lauantain kisalähtö olikin sitten väriä täynnä. Juho sai hieman huonon startin, mutta nousi nopeasti taistelemaan lähdön viidennestä sijasta. Kova taistelu mm. Joona Sepän kanssa läpi kisan tuotti lopussa hienon tuloksen, kun Juho ylitti maaliviivan ruutulipun heiluessa sijalla kaksi. Kokonaiskilpailun podium paikka oli loistava tulos, oman luokan voiton lisäksi.

Sunnuntain kisaan lähdettiin lähtöruudusta kuusi, mutta pari kilpailijaa puuttui edestä, niin lähtötilanne oli erinomainen. Valitettavasti yön aikana tiimin tekemät muutokset pyörään eivät olleet toiveiden mukaiset ja Juho kärsi koko kilpailun ajan huonosta kääntyvyydestä. Hieman tylsäksi mennyt kisa toi oman luokan ykkössijan lisäksi kokonaiskisan viidennen paikan.

- Olen kyllä erittäin iloinen vauhdista viikonloppuna, vaikka sunnuntai olikin nyt mitä oli. Tästä on kiva jatkaa vikaan SM-kisaan Botniaringille ja sen jälkeen mahdollisesti kohti Espanjan kisoja. Tiimi toimii ja urheilu on kivaa, toteaa Juho kisan jälkeen hymy huulilla.

Juhon matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa myös Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola. Juhon uudet kotisivut avautuu lähiaikoina juhokantola.fi osoitteessa.

Tyytyväinen mies lauantain onnistumisen jälkeen.