– Aamu lähti täysin unessa käyntiin ja ensimmäinen kierros sujui heikosti. Sain kuitenkin rytmistä kiinni ja seuraavilla kierroksilla nostettua sijoituksia. Maailmanmestaruus jäi saavuttamatta, mutta Saksaan, kauden viimeiseen osakilpailuun lähdetään hakemaan se seuraava sija kokonaispisteissä. Nyt on kolmen viikon tauko kilpailuista ja kuun vaihteessa suunnataan joukkueiden MM-kilpailuun, Ranskaan, Kytönen summasi omaa suoritustaan.

Peetu Juupaluoma paransi lauantain sijoitustaan ja ajoi sunnuntaina luokassaan sijalle 16.

– Extremekokeet sujuivat itselläni parhaiten. Päivään sisältyi parit pienet lipat, mutta aikamenetys oli suhteellisen pieni, viestitti Juupaluoma päivän suoritustaan.

Nuorten GP:ssä Samuli Puhakainen paransi sijoitustaan lauantaihin verrattuna ja ajoi toiseksi.

– Vaikka sijoitus oli lauantaita parempi, tein kaksi isoa virhettä ja siinä tuhrautui aikaa kymmeniä sekunteja. Ainoastaan endurokokeella sain ajettua tasaisesti läpi viikonlopun. Sarjan pistetilanteen kannalta Harry Edmondson ja Kevin Cristino ovat käytännössä karanneet minulta, joten Saksaan lähden tavoitteena varmistaa kolmas sija Nuorten GP:ssä, Puhakainen totesi.

Pyry Juupaluoma paransi myös sijoitustaan lauantaihin verrattuna ajaen luokan seitsemänneksi.

– Sijoitus olisi voinut parantua, mutta myös sunnuntai sisälsi ylimääräistä ohjelmaa. Toisella kierroksella, extreme kokeella kaaduin ja jalkani jäi jumiin. Onneksi järjestysmies tuli auttamaan tilanteeseen, mutta aikatappiota tuli n. puolitoista minuuttia. Ajo on vain kankeaa ja en voi olla muuta kuin pettynyt suoritukseeni, Juupaluoma tuskaili.

Niko Puotsaari ajoi sijalle 10.

Tulokset

Enduron MM-sarja, 6/7 osakilpailu, 2.päivä, Zalaegerszeg, Unkari 12/12 maastokoetta

Junioreiden GP

1) Zachary Pichon, FRA, Sherco 1.00.47,30 2) Roni Kytönen, FIN, Honda +28,61 3) Albin Norrbin, SWE, Fantic +31,77...16) Peetu Juupaluoma, FIN, Husqvarna +3.25,09

Nuorten GP

1) Kevin Cristino, ITA, Fantic 1.02.54,05 2) Samuli Puhakainen, FIN, TM +29,72 3) Harry Edmondson, GBR, Fantic + 31,14.
..7) Pyry Juupaluoma, FIN, Fantic +3.20,30 10) Niko Puotsaari, FIN, Husqvarna +3.45,21

Sarjan viimeinen osakilpailu 14-16.10.2022 Zschopau, Saksa.