On jo jonkin aikaa ollut tiedossa, että Kawasaki työskentelee sekä hybridi- että täyssähköisten moottoripyörien parissa. Valmistajan tavoitteena on julkistaa 10 uutta sähköistä mallia vuoteen 2025 mennessä. Suzukan 8 tunnin kisassa Kawasaki esitteli kaksi prototyyppiä: toinen niistä on hybridi- ja toinen puhtaasti sähkömoottoripyörä.

Tosin yleisö sai pyörät nähdäkseen vain lyhyen demokierroksen verran.

Hybridiversio näyttää perustuvan Ninja-mallistoon, todennäköisesti Ninja 400 -malliin. Pyörässä on polttomoottorina rinnakkaistwin, joka toimii yhdessä sähkömoottorin kanssa.

Täyssähköinen pyörä näyttää perustuvan Kawasakin Z-sarjaan, erityisesti Z250:n. Sähkömoottori on sijoitettu pyörässä keskelle, ja ketjuveto hoitaa voimansiirron takapyörään, Autocar India toteaa.

Kummankaan mallin tehotietoja ei ole annettu julkisuuteen. Joidenkin vuotaneiden dokumenttien perusteella vaikuttaisi siltä, että täyssähköinen versio sijoittuisi kevariluokkaan, sillä sen teho lienee 15 hv.

Molemmat mallit vaikuttavat varsin tuotantovalmiilta, joten luultavaa on, että ne esitellään EICMA-messuilla marraskuussa.

Kawasakin hybridiversio.

Kawasakin hybridiversio.