Salolaisen Ram Racing Yamahan kuskit ovat tiukasti kiinni kirkkaimmissa mitaleissa ja lähtevät kauden päätökseen luottavaisin mielin. Kulunut kausi on ollut tiimille vaihteleva ja kauteen on mahtunut monenlaisia haasteita. Tasaisuus on kuitenkin tuottanut tulosta ja nyt tiimin kuskit lähtevät mitä parhaimmilta paikoilta kauden päättävään kilpailuviikonloppuun.

Superbikessa Niko Mäkinen on ylivoimaisessa pistejohdossa ennen kauden kahta viimeistä osakilpailua. Kokenut kuljettaja on varmalla ajolla kerännyt itselleen täyden pistepotin voittamalla kaikki kauden aikana ajetut kilpailulähdöt. Mäkinen voi jo lauantaina varmistaa itselleen toisen peräkkäisen Superbiken Suomenmestaruuden.

Superstock 600 luokassa Niko Lehtiranta ja Lenni Klemetti nappasivat viime vuonna sarjan kirkkaimmat mitalit ja toisintoon on nyt myös täydet mahdollisuudet, mikäli kauden päätös viikonloppu menee suunnitelmien mukaisesti. Edellinen kilpailuviikonloppu Alastarolla sekoitti hieman tämän luokan kärkitaistelua, kun useampi luokan kärkikuljettaja kärsi epäonnistumisista ja jäi täysin ilman pisteitä.

Tiimin kuskeista Lehtiranta on tällä hetkellä sarjakärjessä ja myös hänellä on mahdollisuudet napata toinen peräkkäinen SM-kulta itselleen jo lauantaina. Tallikaveri Klemetti on pisteissä toisena vain muutaman pisteen erolla sarjakolmoseen. Täysin ilman paineita ei lähdetä tässä luokassa taistelemaan mitaleista. Jännittävää taistoa on luvassa.

Tiimin juniorikuljettaja Alex Kyriakou näytti Alastarolla, että kehitystä on tapahtunut kauden aikana mukavasti napaten kummastakin kilpailusta palkintokorokepaikan. Kauden päätösviikonloppuun tavoitteet ovat luonnollisesti samat eli palkintopallille tähdätään.

Kokonaisuutena Ram Racing Yamahalla on varsin hyvät asetelmat kauden päätösviikonloppuun ja nähtäväksi jää nappaavatko tiimin kuskit jälleen tänäkin vuonna ne kirkkaimmat mitalit.

Tulevana viikonloppuna 20.8-21.8 kannattaa siis suunnata Jurvan Botniaringille, ja tulla katsomaan ketkä nappaavat mestaruudet haltuunsa.