Kahden lapsen isä on nyt jo toipumassa vakavasta loukkaantumisesta, johon hän joutui moottoripyöräonnettomuusessa. Hänen vaimonsa on ollut koko ajan selvillä tapahtumien eri vaiheista sen jälkeen, kun sovellus hälytti häntä onnettomuudesta heti, kun se oli tapahtunut.

Sarah Caine sai hälytyksen juuri ennen kello 7 aamulla viime lauantaina. Hänen miehensä Tim Caine oli ollut viemässä heidän poikaansa jalkapalloharjoituksiin, kun joutui moottoripyöräonnettomuuteen.

– Se vain sanoi, "Life360 havaitsi äkkinäisen liikkeen isän puhelimessa", Sarah Caine kertoi. "Se voi johtua kolarista, kovasta jarrutuksesta tai puhelimen putoamisesta. Suosittelemme, että soitat hänelle tarkistaaksesi tilanteen", appi viesti.

Tim oli viiden minuutin matkan päässä kotoa, kun onnettomuus tapahtui, lähettäen hänet todistajien kertoman mukaan 10 metrin ilmalennolle.

– Kun soitin hänelle, eikä hän vastannut, ajattelin ensin, että ehkä hän oli pudottanut puhelimen, Sarah kertoi.

Mutta hän hyödynsi Life360:n GPS-paikannusteknologiaa ja ajoi miehensä sijaintipaikalle, ja näki onnettomuuspaikan.

– Ehdin juuri hänen luokseen, ennen kuin hänet nostettiin ambulanssiin, Sarah Caine totesi.

Tim Caine joutui päälleajon uhriksi, ja hänen solisluunsa murtui, samoin muutama kylkiluu, lisäksi hänen toinen keuhkonsa painui kasaan. Tim on toipumassa onnettomuudesta sairaalassa.

Life360-sovelluksesta lisää täällä.