Kelli McDaniel -niminen nainen oli matkassa moottoripyörällään, kun joutui pysähtymään muun liikenteen muassa kahden biisonin rynnättyä tielle.

Tilanne vaikuttaa tosi tiukalta, ja ainakin allekirjoittanut olisi saattanut olla tilanteen jälkeen alushousujen vaihdon tarpeessa.

Yellowstonessa on biisoneiden luonnollista elinympäristöä jäljellä, joten ne ovat siellä ikäänkuin alkuperäisasukkaina ja liikkuvat tietenkin omien tarpeidensa mukaan. 

Osa puistoon menon riskejä on, että joutuu biisoneiden kanssa tekemisiin tiellä, ja ainoa, mitä voi tehdä on odottaa kärsivällisesti ja istua liikkumatta. Varsinkin moottoripyörällä, josta puuttuu auton suojaava peltikuori. Pienikin biisonin törmäys saattaisi aiheuttaa isoja vahinkoja.

Biisoniuros liikkuu ja ääntelee varsin uhkaavan tuntuisesti moottoripyörällä matkassa olevalle naiselle, mutta tämä onnistuu olemaan provosoitumatta ja istuu kutakuinkin paikallaan prätkänsä selässä.

Helpotuksen tunne on silti silmin havaittavissa, kun biisoni lähtee jatkamaan matkaansa häiritsemättä naista sen enempää.

Hieno päätös tarinalle. Asiasta kertoi Whiskeyriff. Voit katsoa videon myös täällä.