Langen Technology kertoi kehittävänsä uuteen, modulaariseen akkuteknologiaan perustuvaa sähkömoottoripyörää. Yritys on Langen Motorcyclesista synnytetty spinnoff-firma. Langen Motorcycles puolestaan julkisti hiljattain rajoitetun valmistuserän kaksitahtipyörän, joka on päällystetty 24 karaatin lehtikullalla.

Lue lisää täältä: Langen: höyhenenkevyt 2-tahtinen café racer 24 karaatin lehtikultaisine yksityiskohtineen

Todettakoon Langenin kaksitahtipyörästä, että se on varustettu 250 cm3 kaksisylinterisellä V-moottorilla, jonka teho on 80 hevosvoimaa, lisäksi pyörä painaa vain 112 kg.

Langenilla on kehitetty sähkömoottoripyöräteknologiaa jo kolmen vuoden ajan, ja heillä on ollut olemassa sähkömoottoripyörän toimiva prototyyppi jo vuoden verran, kertoo Morebikes.

Langenilla on oma näkemyksensä sähkömoottoripyörien akkuteknologian osalta. Kuten oheisesta kuvasta näkyy, huonajakennon muotoiset akustot ovat modulaarisia, ja niitä voi lisätä tai vähentää sen mukaan, haluaako pitkän ajomatkan latauksella, vai kevyemmän pyörän.

Kymmenen kilogrammaa painavat PowerPOD on 1,7 kilowatin tehoinen akku, jolle Langen lupaa 32-50 kilometrin ajomatkan latauksella. Eli jos ladot niitä pyörään lisää kuvan osoittamalla tavalla, myös ajomatka pitenee. Yksiköt voi myös tietysti vaihtaa ladattuihin.

Mielenkiintoinen ratkaisu joka tapauksessa. Langen Technologiesin sivulle pääset tästä.

Aiheesta aiemmin:

Langen: höyhenenkevyt 2-tahtinen café racer 24 karaatin lehtikultaisine yksityiskohtineen

Brittilänen Langen-kaksitahtimoottoripyörä.

Brittilänen Langen-kaksitahtimoottoripyörä.