Joku saattaa kysyä, että mitä tekemistä Siddhartha Lalilla on asian kanssa. Yhteys löytyy nopeasti, sillä Eicher omistaa intialaisen moottoripyörävalmistaja Royal Enfieldin.

Mikäli uusi adventurepyörä perustuu nykyisen RE Himalayanin pohjalle, niin se on ainakin jo monissa kovissa keitoksissa asialliseksi koettu malli.

Lalin lyhyt Instagram-video paljastaa pyörästä sen verran, että siinä on pyöreä Led-ajovalo, matalahko tuulilasi, ehkäpä 21/17 tuuman pinnavanteet, pitkäjoustoinen jousitus ja yksi iskunvaimennin takana, kertoo Webbikeworld.

Moottori on ennakkotietojen mukaan yksisylinterinen 450 cm3, ja nykyisen 411 cm3 moottorin ja 24 hevosvoiman sijasta tehon pitäisi olla 32-35 hevosvoiman luokkaa, mikä lienee tervetullut tehonlisäys.

Tulevan Himalayanin muotokielen ei pitäisi muistuttaa kovin suuresti nykyistä. Kyse on enemmän Rally-tyyppisestä versiosta, jonka osalta valmistajalla on isot kansainväliset tavoitteet mielessä, kertoo mm. Rushlane.

Pyörän kehitystyössä lienee ollut sanansa sanottavana myös Royal Enfieldin Englannin teknologiakeskuksella, mutta valmistus tapahtuu Intiassa.

Marraskuuhun ei ole enää pitkä matka, ja Lal sekä RE ovat aiemminkin esitelleet uutuuksiaan, mm. 650-kuutioiset mallit, Milanossa, joten odotamme suurella mielenkiinnolla.

Aiheesta aiemmin:

Royal Enfield päivitti Himalayan adventure-malllinsa Euro 5 -kelpoiseksi

Royal Enfield julkisti maailmanlaajuisesti Continental GT 650 ja Interceptor INT 650 mallit

Royal Enfield julkisti uuden Meteor 350 -mallin

Ostaisitko Royal Enfield Himalayanin omaksesi 4474 eurolla?

Tuleva Royal Enfield Himalayan, ja Siddhartha Lalin Instagram-postaus kokonaisuudessaan.

Tuleva Royal Enfield Himalayan, ja Siddhartha Lalin Instagram-postaus kokonaisuudessaan.