Moto Guzzi tiedotti eilen, että se julkaisee yhteistyössä Marvel Entertainmentin kanssa Journey of Time -sarjakuva-albumin juhlistaakseen V100 Mandello -mallia. Pyörä osallistuu seikkailuun yhden Marvel-universumin ikonisimmista supersankareista, eli Wolverine-mutantin kanssa.

Journey of Time -albumissa Wolverine löytää itsensä taistelemasta menneisyyden aaveidensa kanssa ja joutuu ottamaan yhteen erään Marvelin kuolettavimmista konnista, Bullseyen, kanssa. Tässä tarinassa Moto Guzzi V100:lla on merkittävä rooli Wolverinen menneisyydessä yhdessä erään mysteerisen naisen kanssa.

Wolverine: Journey of Time, kansi.

Wolverine: Journey of Time, kansi.

Hyvään tarinaan kuuluu erilaisia käänteitä, joten lukijat eivät tietenkään halua missata tätä jännittävää albumia, mihin sisältyy spektaakkelinomainen takaa-ajo. Siinä V100 todistaa olevansa tehokas ja nopea kumppani tälle adamantium-kyntiselle mutantille. Ja jopa menneisyydessä, kuten Journey of Time todistaa selviää, että Wolverinen ja Moto Guzzin polut ovat ristenneet aiemminkin. Kiitos siitä kuuluu ensimmäisen sarjan V7:lle, joka on yksi italialaisvalmistajan ikonisimmista malleista.

Moto Guzzi V100 Mandello on uusi malli, jolla juhlistetaan merkin toiminnan sataa vuotta. Pyörä edustaa viimeisintä tekniikkaa. Siinä on uusi nestejäähdytteinen V-twin ja runsain mitoin kuljettajaa avustavaa elektroniikkaa. Malli avaa uuden luvun Moto Guzzin historiassa yhdistäen sporttisen ulkoasun, nopeuden ja mutkateille sekä matkoille ja löytöretkille sopivan roadsterin sielun.

Viaggio nel Tempo eli Journey of Time tulee saataville italian- ja englanninkielisinä versioina lokakuussa Moto Guzzi museoon Mandello del Lariossa sekä Piaggion museoon Pontederassa sekä joihinkin Moto Guzzi myymälöihin.

Lisätietoa osoitteesta www.motoguzzi.com.

Nykymuodin mukaisesti tuleva uusi Wolverine / Moto Guzzi V100 Mandello tarina tulee saataville vain rajoitetun painoserän versiona. Veikkaamme, että siitä tulee vielä keräilykappale Guzzi- ja Wolverine-fanien keskuudessa.

Aiheesta aiemmin:

Päivän video: Moto Guzzi kiusoittelee uudella, huikealla satavuotismallilla, V100 Mandellolla, katso myös kuvat