Uusi tehdastalli kantaa nimeä Triumph Racing ja sen uusi tehdastiimi on perustettu yhteistyössä Thierry Chizat-Suzzonin kanssa. Hän on eräs alan kokeneimmista ja menestyksekkäimmistä tiimin omistajista. Hän vastaa Triumphin uusien 250-kuutoisten nelitahtisten ja 250-kuutioisten MX-pyörien toiminnasta vuodesta 2024 MX2-luokassa. Vuodesta 2025 tehdas osallistuu myös MXGP-sarjaan 450 cm3 pyörillä.

Uuden Triumph Racing nimen alle on sijoitettu kaikki valmistajan kisa-aktiviteetit mukaan lukien Moto2 ja Supersport.

Triumphin ja Thierryn kumppanuus sisältää hänen jo vakiintuneen ja erittäin menestyneen tiiminsä ja fasiliteettinsa. Uuden yhteistyön perustana on kunnianhimo ja sitoutuminen voittamiseen. Triumph kertoo, että tämän varmistamiseksi hänen pitkäaikainen tiiminvetäjänsä Vincent Bereni jatkaa tiimin vetämistä apunaan kokenut tekninen henkilöstö.

Thierryn ja Vincentin vyöllä roikkuu yli 80 MXGP:n MM-voittoa, mikä puhuu puolestaan.

Triumph Racing on sijoitettu valmistajan päämajaan Hinckley'hin Englantiin, mihin myös brändin tutkimus ja kehitystyö sekä design- ja prototyyppien rakentaminen on sijoitettu.

Motocrossin MM-tiimi puolestaan sijoitetaan Thierryn kisatallin tiloihin lähelle Eindhovenia Hollantiin.

Triumphin uusien motocross- ja enduropyörien testaus on hyvin aikataulussa ja pyörien tekniset tiedot julkistetaan aikanaan, kerrotaan valmistajan tiedotteessa.