Jämsäläinen aloitti päivän hyvin ja oli puoleen väliin asti kilpailussa kahdeksantena, mutta sitten virheet kolmella perättäisellä pätkällä tiputtivat Honda-kuljettajan ulos kymmenen parhaan joukosta. Päivän voittoon ajoi eilisen tapaan Andrea Verona, toinen oli Steve Holcombe ja kolmas Roni Kytösen tiimikaveri RedMoto Hondan Thomas Oldrati.

– Puoleen väliin asti tulin ihan hyvin, mutta sitten extremellä tein ison virheen mäessä ja pelit ihan poikittain puolessa välissä rinnettä. Siitä sitten lipsuttelin ylös sen mäen, toisella crossilla lipat ja viimeisellä endurotestillä jäin vielä mäkeen jumiin, niin nuo virheet näkyvät tuloksessa. Nytkin sijaan kahdeksan jäi eroa vain 12 sekuntia, joten kilpailu on tiukkaa. Saa olla tyytyväinen kuitenkin, että näissä Italian mestikoissa on saanut nostettua hyvin omaa tasoaan viime vuodesta ja pääsin nyt jopa palkintokorokkeelle, kun olin kahden päivän yhteistuloksissa kolmas ulkomaalaisten luokassa, Kytönen kertoi.

Seuraavaksi edessä on MM-sarjan päätös viikonloppu kahden viikon päästä Saksassa, missä selviää Kytösen MM-mitalin väri, kun kolmantena olevalla Luc Fargierilla on piste-eroa Kytöseen 24 pistettä ja voi näin ollen teoriassa vielä haastaa suomalaisen.

Tulokset sunnuntai:

1. Andrea Verona, 2. Steve Holcombe +00:07, 3. Thomas Oldrati +00:41 ... 12. Roni Kytönen +02:25