Motorcycle on löytänyt todisteet asiasta päästödatan osalta Kalifornian Ympäristöviranomaisen (CARB) dokumenteista sekä tiedot mallien rekistöröintitodistuksista Sveitsistä.

CARB-tiedoista selviää, että pyörien mallinimet ovat Rebel 1100T ja Rebel 1100T DCT. DCT-lyhenne tarkoittaa kaksoiskytkinautomaattivaihteistoa.

"T"-kirjain voi tietysti merkitä jotain muutakin, mutta "Touring" olisi ilmeisin vaihtoehto.

Sveitsitä saadut tiedot puolestaan paljastavat, että uusien mallien koodinimet ovat CMX1100A2 ja CMX1100D2, kun nykyisten olemassaolevien mallien vastaavat ovat CMX1100A (Rebel 1100) ja CMX1100D (Rebel 1100 DCT).

Moottori ja päästöt pysyvät samana, mutta mallit ovat reilut kuusi ja puoli senttimetriä korkeammat kuin olemassaolevat 1100 Rebelit. Se voi johtua katteiden ja tuulilasin lisäämisestä. Lisäksi uutuudet painavat 15 kilogrammaa enemmän. Se sopisi hyvin kuvastamaan katteiden, laukkutelineiden ja laukkujen tuomaa lisäpainoa. Myös polttoainetankki voi olla suurempi.

Touring-varusteiden lisääminen pyörään tuo tietysti pyörään lisää kiinnostusta monilla markkinoilla, joten se on perusteltu liike. Uutuudet tultaneen epäilemättä näkemään Milanon messuilla kuukauden kuluttua.

Aiheesta aiemmin:

Motouutisten koeajovideolla Hondan iso, 1100-kuutioinen Rebel: matala, automaattivaihteinen cruiseri

Motouutiset koeajaa: Honda CMX1100D Rebel – matala ja vakuuttava automaattivaihteinen cruiseri

Hondalta täysin uusi 1100-kuutioinen Rebel – kuten uumoiltiin, uudella Africa Twinin moottorilla