Ensimmäinen video on tosi hauska. Papparainen köröttämässä traktorilla, ja saa hämmennyksekseen sakkolapun nopeuskameran kuvattua hänet ajamassa 263 km/h. Sattui vain käymään niin, että nopeutta ajanut Ninja oli liian nopea kameralle.

Toisella videolla virkaintoinen poliisi kuulee Kawan tulevan ja kehottaa tätä pysäyttämään nostamalla perinteisesti kämmenensä ylös. Kawa-kuski hidastaa vauhtia ja lyö läpyt poliisille ja jatkaa matkaansa.

Maailman nopein Kawa - aikanaan.

Tässä kuvassa ei suinkaan tarkoiteta vasemmalla näkyvää Porschea, vaan oikealla näkyvää Kawaa...

Kolmannella videolla puolestaan näytetään keskisormea Porschelle. Kun Kawa ajaa pysäköintitaloon viereiseen ruutuun, Porsche laskee öljyt alleen. Kuvaruudussa todetaankin, "Fastest Machine...", jolla ei tosiaankaan tarkoiteta Porschea. Toki lause jatkuu hieman pehmentäen: "we have ever built".

Kyse on Kawan Ninja ZX-12R:stä, joka aikanaan taisi olla maailman nopein tuotantomoottoripyörä, kunnes Suzuki esitteli Hayabusansa.

Mainoksia on vielä pari lisää, mutta ne eivät ehkä ole aivan yhtä kutkuttavia kuin nämä kolme ensimmäistä. Asiasta kertoi Topspeed. Voit katsoa allaolevan videon myös täällä.