Alkuperältään skotlantilainen Hollywood-näyttelijä Gerard Butler joutui moottoripyöräonnettomuuteen vuonna 2017. Nyt hän tarjosi onnettomuuden aiheuttaneelle naiselle tapahtuneen sovittelua 5,25 miljoonan dollarin, vajaan 5,4 miljoonan euron summasta.

Nainen törmäsi Butleriin autollaan, kun tämä oli ajamassa moottoripyörällään. Summa takaa syytteistä luopumisen kyseistä henkilöä vastaan. Kolarin toisella osapuolella, Leah Shermanilla on 30 vuorokautta aikaa hyväksyä tarjous.

Onnettomuus tapahtui lokakuussa 2017 ja varsinaisen oikeusjutun Butler käynnisti kaksi vuotta sitten. Hänen mukaansa onnettomuus oli niin vakava, että on onnellinen, että on ylipäänsä elossa.

Näyttelijä syyttää Shermanin yrittäneen leikata kaistan poikki vuosimallin 2016 Mercedes-Benzillään, ja niin tehdessään Butlerilla ei ollut mahdollisuutta pysähtyä tai väistää tämän autoa, joten hän törmäsi siihen kuljettajan puolelle.

Törmäys heitti hänet moottoripyöränsä selästä yli Shermanin auton ja kadun pintaan. Butlerin mukaan tästä aiheutui hänelle katastrofaalisia vammoja. Butlerin mukaan ilmalento oli noin 10 metrin mittainen.

Butler kertoo tehneensä kuperkeikan ja sanoo maahantulosta aiheutuneen "viisi murtumaa yksistään jo oikeaan jalkaani, koska laskeuduin suoraan polvilleni, joten polveni ja vasen jalkani ovat mennyttä. Ja tämä on ollut urani kiireisintä aikaa," kertoo Yahoo miehen kommentoineen.

Näyttelijä Gerard Butler on esiintynyt lukuisissa filmeissä ja tv-sarjoissa varsinkin viimeisen 15 vuoden aikana. Hänen IMDb-listansa on huikeat 70 nimikettä pitkä. Viimeisimpinä niistä Last Seen Alive, Copshop, Greenland, Angel has Fallen ja Hunter Killer.