Tracer 7 ja Tracer 7 GT

Kaudelle 2023 Tracer 7 -malleihin on tehty useita päivityksiä, kuten uusi viiden tuuman värillinen TFT-näyttö, älypuhelinliitettävyys, tehokkaampi jarrutusteho, uudistettu ja säädettävä etujousitus sekä esiasennettu johdotus lisävarusteena saatavaa vaihdeavustinta varten.

Tracer 7 on saatavissa Midnight Black-, Icon Performance- ja Redline-värisenä. Tracer 7 GT on saatavana Icon Performance-, Phantom Blue- ja Midnight Black -värisenä ja GT-kuvioinnilla täydennettynä.

Tracer 9 GT.

Tracer 9 GT.

Uusi Tracer 9 GT+

Uusi Sport Touring -malliston lippulaiva, Tracer 9 GT+ tarjoaa GT-mallin jo valmiiksi laajan varustelun päälle lisää huipputeknologiaa, kuten tutkaa hyödyntävän mukautuvan vakionopeudensäätimen, tutkaan linkitetyn UBS-jarrujärjestelmän, elektronisen jousituksen, monipuoliset ajotilat ja älypuhelinliitettävyys.

Mukautuvan ACC-vakionopeussäätimen tutka mittaa jatkuvasti etäisyyttä TRACER 9 GT+:n edellä ajavaan ajoneuvoon ja säätelee kuljettajan niin halutessa automaattisesti matkanopeutta, hidastusta ja kiihdytystä tilanteen mukaan. Kuljettaja voi säätää etäisyyttä edellä ajavaan neliportaisen asteikon avulla.

Tutka-avusteinen UBS-jarrujärjestelmä sisältää hydrauliyksikön, joka jakaa jarrutusvoiman automaattisesti etu- ja takapyörälle siten, että saavutetaan paras hidastuvuus, vakaus ja hallittavuus.

Tracer 9 GT+:n kuljettajat voivat valita uuden seitsemän tuuman TFT-värinäytön kolmesta eri näyttöteemasta. Lisäksi pyörässä on älypuhelinliitettävyys sekä Garminin navigointi MyRide- ja Garmin Motorize -sovellusten kautta.

Tracer 9 GT+ on saatavana Icon Performance- ja Power Grey -väreissä. Tracer 9 GT on saatavilla Pure White- ja Midnight Black -väreissä.

Niken GT.

Niken GT.

Niken GT

Niken-mallit ovat omanlaisiaan pyöriä kuljettajille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Niiden kaksi kallistuvaa etupyörää antavat erinomaisen pidon ja varmuuden kaarreajoon. Kaudelle 2023 Niken GT on varustettu entistä tehokkaammalla 890-kuutioisella, kolmisylinterisellä EU5-vaatimukset täyttävällä rivimoottorilla (CP3-moottori) sekä älypuhelinliitettävyydellä ja TFT-mittaristolla. Muita päivityksiä ovat muun muassa uusi APSG-kaasukahva, confort-istuin ja uudistettu pakoputkisto.

Uusi 890-kuutioinen CP3-moottori on asennettu viisi astetta eteenpäin kallistetuksi alustan optimaalisen tasapainon saavuttamiseksi.

Niken GT on saatavissa Yamaha Black -värisenä pronssinvärisillä yksityiskohdilla.

Aiheesta aiemmin:

Motouutiset koeajaa: Yamaha Tracer 9 GT – Hyvästä parempi painos

Motouutiset koeajaa: Yamaha Tracer 700 – Pieni – suuri – moottoripyörä!

Yamaha Tracer 700:n videoarvostelu: kokoistaan isompi ja monipuolisempi