"Marc Marquez ALL IN", eli "MM, kaikki pelissä" on uusi viisiosainen dokumenttisarja, joka näyttää katsojille yli 200 maassa ympäri maailman sen, millaisia ponnistuksia ottaa päästä takaisin huipulle.

Kahdeksankertainen maailmanmestari on kamppaillut kolme kautta loukkaantumisten kanssa, kirurgiset operaatiot ja toipumisjaksot ovat seuranneet toisiaan. Ja nyt katsojat yli 200 maassa ympäri maailman voivat katsoa verhon taakse kuin ei koskaan ennen, kun Marc Marquez All In -dokumenttisarja tulee nähtäville Amazon Primessa helmikuussa 2023.

Dokumenttisarjan ovat tuottaneet Fast Brothers yhdessä Red Bull Media Housen, TBS:n ja Dornan kanssa. Siinä seurataan Marquezin matkaa, kun hän muuttaa Madridiin toipumaan ja palaa lopulta takaisin MotoGP:hen kaudella 2022. Kuitenkin, huolimatta hänen Herkulesmaisista ponisteluistaan, ongelmat vaurioituneen käden kanssa jatkuvat jättäen hänelle synkän valinnan: lisää leikkauksiako ja uusi, pitkä toipumisprosessi? Eikä mitään takuuta MM93:lle palaamisesta moottoriurheiluun, jossa mies teki ennätyksiä ja muutti koko urheilun DNA:ta.

Mutta entä Marquez? Hänellä oli kaikki pelissä. Fanit ympäri maailman voivat nyt nähdä, mitä täsmälleen ottaa voittaa kahdeksan maailmanmestaruutta, ja edelleen janota lisää. Sarja antaa ainutlaatuisen näkymän yhden suurimmista kuljettajista koskaan uskomattomista ponnistuksista, kun hän sitoutuu palaamaan – ei pelkästään kilpailemaan, vaan myös voittamaan!

Tästä linkistä pääset katsomaan dokumenttisarjan tiiserin, ja valmistaudu todistamaan moninkertaisesti kruunatun mestarin paluuta etsimään kruunuaan. Pystyykö hän siihen? Ensimmäisen vastauksen kysymykseen saamme, kun MM93 osallistuu 26. maaliskuuta kauden avauskisaan Autodromo Internacional do Algarve'ssa valmiina näyttämään gridille, maailmalle ja itselleen, mistä on kyse.

Jo tiiseri lupaa todella paljon.