Royal Enfield ei ole tehnyt isoa numeroa siitä, että se työstää sähkömoottoripyörämallia, mutta nyt siitä on karannut kuva maailmalle. Asia ei ole yhdentekevä, sillä kyseessä on maailman suurin keskikokoisten moottoripyörien valmistaja, joka parhaina vuosina myy maailmalle jopa yli 800 000 300-650 cm3 moottoripyörää. 

Kuvien perusteella RE:n Elektrik01 on vielä konseptiasteella, ja siinä on erikoisia piirteitä, kuten esimerkiksi etuteleskoopin sijasta Girder-etupää hoitamassa jousituksen virkaa. Lisäksi sen muotoilu on uusretroa, mikä nyt ei varsinaisesti ole yllätys, kun puhutaan tästä kyseisestä intialaisvalmistajasta.

AutocarIndian mukaan konsepti on varhaisessa vaiheessa, joten valmistuksen aloittamiseen on vielä pitkä matka.

Vaikka käsiin on saatu vain osakuva pyörästä, se paljastaa kuitenkin joitain yksityiskohtia, kuten juuri alustan osalta tuon Girder-etuhaarukan. Lehden näkemän tuotebriiffin mukaan pyörän pitäisi olla "pelinmuuttaja" ja "yksinäinen susi", joten ratkaisu sopisi siihen hyvin tuotantoversiossakin.

Luvassa on myös "korkealaatuista viimeistelyä ja kiinnekohtia" sekä neovintage- tai -klassikkotyyliä. Tämä näkyy myös pyöreässä etuajovalossa sekä siinä, että pyörässä on perinteinen "polttoainetankki". Mitä siinä on sisällä, on sitten aivan eri juttu.

Vaikuttaisi että kaksoiskehtorunko ympäröi akustoa. Pyörässä näyttää olevan valualumiinivanteet, jotka on varustettu Avon Roadrider renkailla.

RE tunnetusti testaa tuotteensa perusteellisesti, joten voi olla, että tuotantoversio on vielä parin vuoden takana. Ainoastaan se näyttää varmalta, että myös sähkömalli on varmasti tunnistettavissa Royal Enfieldiksi.