Mansaaren TT-ajot kisataan 60 kilometrin mittaisella katuradalla, missä miehet ja heidän ylitehoiset pyöränsä ottavat tosissaan mittaa toisistaan. Riskit ovat äärimmäisiä, mutta palkintokin on sitä: tulla kruunatuksi Mansaaren ajojen voittajaksi.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 sisältää vuoden 2022 virallisen kisan tekijät: kaikki tiimit, pyörät ja radat. Peli tarjoaa pelaajalle ainutlaatuisen ja alkuperäisen kokemuksen. 

Kiitos KT:n pelimoottorin ja tiimin kokeneisuuden, RaceWard Studio luo mahdollisuuden kokea koko ikonisen kisan jännityksen ja intohimon. TT Isle of Man – Ride on the Edge -pelisarjan realismi on sillä tasolla, että monet ammattikuljettajat treenasivat pelin edellisellä versiolla valmistautuakseen viralliseen kisaan!

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 -pelissä on 32 eri rataa mukaan lukien nykyisiä ja historiallisia reittiversioita. Miltei 40 Superbike ja Supersport-moottoripyörää ja kuljettajaa sekä päivitetyt fysiikkamallinnukset. Kanttausten ja jarruttamisen hallinta vaatii tarkempaa osaamista kuin koskaan aiemmin ja moottoripyörien päivitykset antavat pelaajille ne työkalut, mitä he tarvitsevat päästäkseen maksimaaliseen suorituskykyyn.

Uusi "Open Roads" -toiminto on lisätty peliin ja on sen keskeinen piirre. Pelaajat voivat ajaa vapaasti 200 km verran Mansaaren teitä löytääkseen mielenkiintoisia paikkoja ja haasteita kilpaillakseen, myös online-kisoja, joita voi käydä ympäri maailmaa asuvien pelaajien kesken viikottaisissa ja kuukausittaisissa tapahtumissa.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 tulee saataville PC:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox One:lle, Xbox Series X|S:lle ja Nintendo Switchille toukokuussa 2023.

Lisätietoja täältä